Notícies
 Tornar a Notícies
  • Ens ajudes amb l'enquesta de gènere?

Ens ajudes amb l'enquesta de gènere?

16.11.18

El Moviment està amb un projecte per treballar la perspectiva de gènere als centres d’esplai. Per això us demanem que participeu en una enquesta abans del 30 de novembre amb l’objectiu de prioritzar els aspectes a treballar a través d’aquest grup. 

L'enquesta us la deixem aquí. Cal que la respongueu segons el què feu davant dels casos que us proposen als vostres centres d’esplai. D’aquesta manera tindran una radiografia sobre la situació als centres i podran començar a crear materials o recursos per treballar la perspectiva de gènere amb infants i joves i també amb els equips de monis.

Recordeu que a l’Assemblea General Ordinària del 27 de gener es va aprovar el projecte de treballar la perspectiva de gènere als centres d’esplai.