Notícies
 Tornar a Notícies

Ajuts econòmics pels Centres i Clubs d'Esplai

08.10.21

Molts dels Centres i Clubs d'Esplai, ara que toca planificar el curs, estareu pendents de saber quines activitats fareu, quin finançament necessiteu i de quins recursos disposeu. Per ajudar a tirar endavant les vostres activitats podeu optar per demanar algunes de les beques i ajudes que ofereix el Moviment i que ja estan disponibles a la web. Podeu donar un cop d'ull a les subvencions disponibles aquest curs.

Tots els Centres i Clubs d'Esplai federats al Moviment podeu sol·licitar les beques a través del Gesplai, cercant l'apartat de “Gestió d’Ajuts”. A continuació, detallem algunes de les més destacades:

Beques per Activitats de Curs 2021-2022

Bequen les activitats de curs d’esplai que organitzen els Centres i Clubs d’Esplai de cap de setmana. Estan adreçades a finançar el cost de la matrícula del curs d’esplai d’aquells infants i joves en situació de vulnerabilitat social. Les beques cal sol·licitar-les a través del programa “GESPLAI”, a través del mòdul “Gestió d’Ajuts”.

 Beques per Activitats de Curs 2021-2022  Consulta les bases de la beca

Beques Activitats Esporàdiques. 1r, 2n i 3r trimestre 21-22

Aquesta convocatòria de beques pretén finançar les sortides de cap de setmana i també les activitats de vacances dels Centres i Clubs d’Esplai del MCECC i dels Centres Socioeducatius de la XaCS. Més concretament, les activitats per les quals es poden demanar beca són les següents:

  • Activitats de realització esporàdica en cap de setmana dins d’un curs d’esplai (amb durada d’un o més dies).
  • Activitats com els casals de Nadal i Setmana Santa.
  • Activitats de colònies, campaments... de Nadal i Setmana Santa.

Beques Activitats Esporàdiques. 1r, 2n i 3r trimestre 21-22  Consulta les bases de la beca

Ajuts extraordinaris a Centres i Clubs d'Esplai i Centres Socioeducatius. Convocatòria novembre 2021

Fins el proper 8 de novembre de 2021, tal com indica el calendari de curs, es poden sol·licitar els Ajuts Extraordinaris. Estan destinats a donar suport a aquelles activitats i projectes innovadors i amb caràcter extraordinari realitzats pels Centres i Clubs d’Esplai del Moviment.

Ajuts extraordinaris a Centres i Clubs d'Esplai i Centres Socioeducatius. Convocatòria novembre 2021  Consulta les bases de la beca