Notícies
 Tornar
  • Indicacions prèvies de la TrocaJove

Indicacions prèvies de la TrocaJove

07.03.22

Només queda una setmana per la TrocaJove. Enguany, la trobada de joves recupera la presencialitat després de tres anys i, per primer cop, es farà de forma simultània en dues cases de colònies diferents. Els Centres i Clubs inscrits heu rebut un correu amb tota la informació que necessitem saber.

És important llegir amb deteniment aquest correu. En ell s'hi indica tot el que hem de saber de cara a la TrocaJove. És a dir, a on he d'anar, a quina hora he de ser-hi, quan em ve a buscar l'autocar -en cas d'haver demanat transport- i altres informacions rellevants. Els monitors i monitores som responsables dels i les joves que acompanyem durant tota la trobada i disposen de tasques concretes per dur a terme al llarg del cap de setmana. Entendre què he de fer i dinamitzar en cada moment, on he d'estar i què he de portar, facilitarà que la TrocaJove torni a ser un èxit.

Què trobem al document del correu?

Dinàmica en que us proposem:

  • Indicacions per l’equip de monitors i monitores
  • Indicacions pel grup d’adolescents i joves
  • Model caixa (cal imprimir-lo a mida din-A3)

Àpats

  • Cal portar el dinar i el sopar de dissabte
  • L’organització facilitarà la resta d’àpats del cap de setmana

Motxilla petita

  • Porta una motxilla petita amb tot el necessari per passar el dissabte. Tot i que estarem a una casa de colònies només està previst que s’accedeixi a les habitacions en el moment de la instal·lació i en el moment de dormir.
  • De moment les previsions meteorològiques són bones. Tot i això, us recomanem continuar atents a les previsions. Recomaneu als adolescents i joves que duguin la roba adient; roba d’abric per la nit, roba més lleugera durant el dia... (el temps al març és imprevisible!)

Altres informacions

Teniu tota aquesta informació -ampliada- al correu electrònic. També s'informa de quina casa se us ha assignat, de l'organització del dissabte, què cal portar i què heu de fer, en definitiva, cada monitor i monitora. Reviseu atentament aquest correu i consulteu tot el que necessiteu al vostre promotor i promotora de referència.

La TrocaJove explicada en tres minuts

El podcast radiofònic que explica l'actualitat del Moviment [EsplaisMCECC en tres minuts], ha publicat un especial sobre la TrocaJove de 2020. En tan sols tres minuts, se'ns explica les novetats que trobem enguany i la diferència amb altres trobades que hem viscut anteriorment. L'Anna Vey i la Marta Estellé, membres de la comissió que prepara aquesta trobada ens expliquen com ho tenen muntat. També parla la nova presidenta del MCECC, Anna Grau, que se'ns presenta i ens explica què podem esperar d'aquesta nova etapa que obre la presidència del MCECC amb ella al capdavant.

Clica sobre la imatge i escolta el podcast