Informació acadèmica: preinscripció

Admissió i preinscripció

Vies d'accés

Per accedir a un màster universitari, caldrà que acreditis estar en possessió d’un dels títols següents:

 • Diplomatura
 • Llicenciatura o assimilat
 • Grau

Per accedir a un estudi de màster propi, diploma d’especialització universitària o títol d’expert universitari, caldrà que acreditis estar en possessió d’un dels títols següents:

 • Diplomatura
 • Llicenciatura o assimilat
 • Grau

Es reserva el 20% de les places disponibles per a aquells participants que no estiguin en possessió de cap títol universitari oficial que dona accés a la formació. Sempre que superin els criteris d’avaluació estipulats, gaudiran d’un Diploma d’Extensió Universitària acreditatiu d’assistència (màster i diploma d’especialització)  o un Certificat d’Extensió Universitària  (títol d’expert universitari). Els tràmits administratius de matriculació seran els mateixos que per a la resta de participants, tot i que signaran el document de “no tramitació de títol”

Preinscripció

El tràmit de reserva de plaça es fa mitjançant la preinscripció i té un cost de 100 € (import no retornable).

En fer la preinscripció es demana adjuntar el currículum (CV) i en el cas dels màsters oficials, caldrà també que adjuntis la carta de motivació.

 • Si ets estudiant de nou accés, per fer la preinscripció primer t’has de registrar aquí. No oblidis guardar l’usuari i la contrasenya que se’t generarà. També t’arribarà al teu correu personal l’usuari i la contrasenya per a què puguis realitzar la preinscripció.
  * Sino pots generar el teu usuari contacta amb infofacultat@peretarres.org o al telèfon 626 051 596.
 • Si ets o has estat estudiant de la Facultat, o ja disposes del teu usuari i la contrasenya, perquè ets estudiant de nou accés i ja t’has registrat, pots accedir directament a la preinscripció (en cas que no disposis d'aquestes dades, adreça't al telèfon 93 415 25 51 o a secretaria.facultat@peretarres.org).

La reserva de plaça en el curs queda garantida un cop s'ha liquidat el pagament de la preinscripció (100€). Pots efectuar el pagament amb targeta de crèdit o dèbit, per Internet, mitjançant el servei de Gestió per Línia Oberta, el servei de banca per internet de CaixaBank.

Al cap d'uns dies rebràs la notificació d'admissió (l'import de la preinscripció no és retornable).

Links de preinscripció

Àmbit d'infància, adolèscencia i família

Àmbit de direcció i gestió en entitats del tercer sector

Àmbit d'inserció laboral

Àmbit d'ètica

 • Expert en Ètica aplicada a l'acció social i psicoeducativa

Àmbit de gerontologia i autonomia personal

Àmbit de drogodependència

Àmbit de cooperació, desenvolupament i acció humanitària

Àmbit de counselling

També pots realitzar la preinscripció de forma presencial al Servei d’Atenció als Estudiants (c. Santaló, 37), demanant cita prèvia. Només cal que portis el document d'identificació personal (DNI, NIE o passaport), el títol universitari per accedir als estudis, el CV, i en el cas dels màsters oficials, a més a més, la carta de motivació. 

Pots efectuar el pagament de la preinscripció de dues maneres:

 • Amb targeta de crèdit o dèbit.
 • Amb el full de pagament bancari, efectuant un ingrés a qualsevol oficina de CaixaBank.

Al cap d'uns dies rebràs la notificació d'admissió (l'import de la preinscripció no és retornable).