Informació acadèmica: preinscripció

Preinscripció

La preinscripció la podràs fer online o de forma presencial al Servei d’Atenció als Estudiants de la Facultat.

Preinscripció on-line

Si optes per la preinscripció on-line, convé que tinguis disponible el teu document de dades personals: DNI, NIE o passaport i en cas que ja ho tinguis la documentació que acredita la via d'accés (PAU, cicles formatius de grau superior –CFGS–, etc.).

En fer la preinscripció se’t demanarà una breu prova d’accés.

Abans de començar la preinscripció, descarrega’t aquest document per al Grau en Treball Social i aquest document per al Grau en Educació Social, omple’l i guarda’l per poder-lo adjuntar quan facis la preinscripció.

  • Si ets estudiant de nou accés, per fer la preinscripció primer t’has de registrar aquí. No oblidis guardar l’usuari i la contrasenya que se’t generarà. També t’arribarà al teu correu personal l’usuari i la contrasenya per a què puguis realizar la preinscripció.
  • Si ets o has estat estudiant de la Facultat, o ja disposes del teu usuari i la contrasenya, perquè ets estudiant de nou accés i ja t’has registrat, accedeix directament a la preinscripció aquí. (En cas que no disposis d'aquestes dades, adreça't al telèfon 93 415 25 51 o a secretaria.facultat@peretarres.org).

La reserva de plaça en el curs queda garantida un cop s'ha liquidat el pagament de la preinscripció (consulta'n les taxes). Pots efectuar el pagament de la preinscripció de dues maneres:

  • Amb targeta de crèdit o dèbit, per Internet, mitjançant el servei de Gestió per Línia Oberta, el servei de banca per Internet de CaixaBank.
  • Per ingrés bancari a través del codi de barres amb el full de pagament, efectuant el pagament a qualsevol oficina de CaixaBank.

Passats un dies, rebràs la notificació d'admissió (l'import de la preinscripció no és retornable).

Preinscripció presencial

Si optes per fer la preinscripció presencialment al Servei d’Atenció als Estudiants (c. Santaló, 37), has de demanar cita prèvia trucant al 93 415 25 51 o per correu electrònic a infofacultat@peretarres.org, i quan vinguis cal que portis la documentació següent:

  • Document d’identificació personal (DNI, NIE o passaport).
  • En cas que ja ho tinguis, la documentació que acredita la via d'accés (PAU, cicles formatius de grau superior –CFGS–, etc.).

En fer la preinscripció es demana omplir una breu prova d’accés.

La reserva de plaça en el curs queda garantida un cop s'ha liquidat el pagament de la preinscripció (consultar taxes). Pots efectuar el pagament de la preinscripció de dues maneres:

  • En efectiu, amb targeta de crèdit o dèbit
  • Amb el full de pagament bancari, efectuant el pagament a qualsevol oficina de CaixaBank.

Al cap d'uns dies rebràs la notificació d'admissió (l'import de la preinscripció no és retornable).

Preinscripció