Sala d'expertes i experts Torna enrere

Rafael Ruiz de Gauna

Director de Relacions Institucionals, Formació, Consultoria i Estudis i de la Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés.

Àmbits de coneixement: Educació en el lleure, formació, infància vulnerable, voluntariat, pobresa i exclusió social, tercer sector i serveis socials.
Expert en: Educació en el lleure · Tercer Sector · Polítiques socials ·

Formació

És llicenciat en Ciències biològiques i Diplomat en Pedagogia del lleure i animació sociocultural. S’ha format en diferents cursos breus i monogràfic i realitzat el Programa per al Desenvolupament Gerencial (PMD) a Esade.

Experiència

Secretari general i director de l’Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés. Director del postgrau EUTSES Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. Membre de la Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector en diferents responsabilitats directives, de la Confederació i de la Coordinadora Catalana de Fundacions. Gerent del Consell de la Joventut i Esplai de l’Hospitalet de Llobregat.

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Identificar les necessitats formatives en les entitats

Identificar les necessitats formatives en les entitats

Les entitats del Tercer Sector estan impulsades per persones voluntàries o retribuïdes. Aquest equip suposa una garantia de qualitat i proximitat als serveis que presten, i als acompanyaments que fan.

Consulta més articles