capsalera-perque-amb-nosaltres.jpg

Per què amb nosaltres

La Fundació Pere Tarrés compta amb gairebé 50 anys d’experiència oferint el servei d’assegurances a entitats, organitzacions i col·lectius.

Entitat de referència

Som una entitat de referència en el camp del voluntariat i l’educació en el lleure, i la nostra assegurança, a la qual us oferim d’adherir-vos, per la seva història i trajectòria, compta amb unes excel·lents prestacions de cobertures i condicions.

El millor servei

El preu d’adhesió a aquestes assegurances és dels més econòmics dels que s’ofereixen, i la facilitat i agilitat amb què les entitats i col·lectius s’hi poden adherir fa que més de 100.000 persones estiguin assegurades amb les nostres assegurances cada any. El nostre Portal d’Assegurances també esdevé un element singular.

Qualitat i reconeixement

Així, les pòlisses de voluntariat i les de lleure són proveïdes per OCCIDENT. Al seu torn, la de responsables d’associacions i fundacions és proveïda per MARKEL. Totes elles estan gestionades a través de la corredoria AON Risk Services.

Les assegurances que us oferim són possibles gràcies a:

Corredoria d’assegurances:

Companyies asseguradores:

Demana més informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal