capsalera-contractacio.jpg

Portal de contractació

La Fundació Pere Tarrés ha desenvolupat el Portal d'Assegurances per tal que les entitats usuàries del servei d’assegurances puguin gestionar les seves pòlisses. 

Per tal d’utilitzar el Portal d’Assegurances caldrà que us registreu i disposeu de les claus d’accés (usuari i contrasenya). Cada entitat, organització o client particular disposarà d’unes úniques claus d’accés (encara que siguin diverses les persones d’una entitat que gestionen les assegurances).

Amb el nostre Portal d’Assegurances podreu:

  • Contractar en línia i de manera immediata totes les vostres
  • Preparar les vostres adhesions en diversos moments (creant esborranys i continuant la tramitació en diverses fases si ho desitgeu).
  • Consultar en tot moment les vostres assegurances vigents i històriques i descarregar-vos tota la informació i documentació relativa a cada pòlissa.
  • Fer peticions de documentació addicional per complementar la vostra tramitació.

Utilitzar el Portal d’Assegurances és molt fàcil:

  • Hem generat un breu manual d’usuari per tal que conegueu les principals funcions del programa que teniu a l’abast.
  • En totes les pantalles, funcionalitats i camps a emplenar trobareu indicacions i textos d’ajuda que us permetran saber què cal fer en cada pas.
  • El Portal d’Assegurances us notificarà les principals accions que aneu fent a la vostra bústia de correu electrònic, de manera que podreu anar seguint la accions fetes.

Quina modalitat d’assegurances podeu contractar amb el nostre Portal d’Assegurances? 

En aquests moments, està habilitada la contractació on-line de la modalitat d’assegurances per al voluntariat i per al lleure

Les assegurances per a responsables de fundacions i associacions cal fer-la per correu electrònic, tal com s’indica a l’apartat informatiu propi del web.

Demana més informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal