Escola i AMPA | Casals

 

Els casals de vacances esdevenen una proposta educativa que possibilita als infants que hi participen gaudir de les seves vacances escolars en un entorn que els és propi i conegut.

Alhora, són també un servei indispensable per fer possible la conciliació de la vida personal i laboral de moltes famílies.

 

El projecte educatiu del casal de vacances

Com a activitats educatives que són, els casals de vacances s’estructuren a partir d’un projecte educatiu, realitzat i dissenyat per part de l’equip de professionals de la Fundació Pere Tarrés. Amb les activitats, que són dinàmiques i diàries, pretenem assolir una sèrie d’objectius educatius dissenyats conjuntament i en coherència amb la línia educativa de l’escola que acull el casal.

 

Practicar-los tot l’any i en un ampli ventall de possibilitats

Des de la Fundació Pere Tarrés oferim la possibilitat de realitzar casals durant tot l’any, és a dir, a més del casal d’estiu, també durant les vacances de Nadal, febrer i Setmana Santa.

Alhora, els casals poden ser concebuts amb múltiples opcions d’horari (incloent-hi acollides matinals, servei de menjador, etc.) i amb diverses propostes temàtiques i activitats (casals esportius, de lleure, d’idiomes, etc.)

 

La gestió integral del casal

Des de la concepció de la proposta pedagògica fins al servei d’inscripcions, la Fundació Pere Tarrés s’encarrega de la gestió integral del casal:

  • Disposició dels materials, elements de comunicació i difusió del casal.
  • Gestió de les inscripcions i del cobrament: a l’escola, per Internet, per telèfon, etc.
  • Un equip de monitors amb experiència i formació, contractat segons el que estableixen les actuals normatives i el conveni col·lectiu de lleure. Inclou la cobertura de substitucions. L’equip de monitors està liderat per un director que constitueix el referent del casal davant les famílies.
  • Gestió integral de tots els serveis: autocars, càterings, sortides i excursions, material de les activitats, etc.

Coordinació pedagògica i de seguiment del casal: reunions de coordinació amb l’escola organitzadora i reunions informatives amb els pares.
 

Telèfons
Barcelona: 93 366 86 04
Tarragona: 97 724 99 27
E-mail: serveisescoles@peretarres.org
Sol·licitud d'informació  


© Fundació Pere Tarrés Numància 149 - 151 | 08029 | Tel. 93 430 16 06 | Fax 93 419 62 68 | fundacio@peretarres.org

Segueix-nos:

Facebook Fundació Pere Tarrés Twitter Fundació Pere Tarrés Youtube Fundació Pere Tarrés Flickr Fundació Pere Tarrés RSS Fundació Pere Tarrés Linkedin Fundació Pere Tarrés Slideshare Fundació Pere Tarrés Blog Fundació Pere Tarrés Instagram Fundació Pere Tarrés