Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Notícies

Veure totes >

19.01.22 - Un cop tancat el període de presentació de candidatures al Consell Directiu i quan falten deu dies per l’Assemblea, us comuniquem els candidats i candidates i la distribució de places corresponent.

Tal com marca el Reglament de Règim Intern i segons acord del Consell Directiu, per tal de respectar una proporcionalitat territorial dels membres electes, la distribució de les places i candidats/es és la següent:

  • Territori Barcelona – 2 places vacants i s’han rebut 2 candidatures
  • Territori Lleida – 2 places vacants i s’han rebut 2 candidatures
  • Territori Sant Feliu – 1 plaça vacant i s’ha rebut 1 candidatura
  • Territori Tortosa – 1 plaça vacant i s’ha rebut 1 candidatura
  • Territori Urgell – 2 places vacants i s’ha rebut 1 candidatura
  • Territori Tarragona – 1 plaça vacant i no s’ha rebut cap candidatura

Un cop tancada la presentació de candidatures, quedaran 2 places vacants per què no s’ha rebut cap més candidatura.

Les persones que acaben mandat i es presenten a la reelecció són (podeu consultar els seus currículums):

Els nous candidats i candidates que es presenten són els següents, dels quals us fem arribar els currículums, tal com estableix el Reglament de Règim Intern del MCECC:

Dissabte 29 de gener se celebrarà l'Assemblea General del MCECC (AGO) a Mollerussa. És allà on podreu conèixer i parlar amb tots els integrants del consell directiu, així com la resta de persones que formen el Moviment.

18.01.22 - En el marc de la pandèmia de la Covid-19, la Generalitat de Catalunya ha anunciat una sèrie de noves restriccions que NO afecten, avui dia, al sector del lleure educatiu. Així i tot, aquesta setmana s'ha conegut noves indicacions per si detectem un positiu a les nostres activitats a l'esplai. 

Així doncs, les activitats d'esplai es poden seguir desenvolupant seguint els protocols vigents fins al moment. En tot cas, sí que s'ha presentat un nou protocol d'actuació davant d'un possible cas de Covid-19 al nostre centre o club d'esplai.

Nou protocol davant d'un cas covid

Si un infant nostre dona positiu en una prova de Covid-19 cal seguir les següents indicacions.

Si en una mateixa activitat es comuniquen més d'un cas, llavors sí que caldrà avisar als serveis epidemiològics i ells indicaran què cal fer.

Consulteu aquí el nou protocol d'acutació al detall!

Us recordem que el Moviment manté oberta la pàgina de Materials i Recurs pel Curs 2021-22, espai on trobareu tots els protocols vigents, així com altres informacions i materials que poden ser útils per a les vostres activitats. Doneu-li un cop d'ull per revisar els protocols actuals.

En cas que continueu tenint preguntes, us recomanem que contacteu amb el promotor o promotora del vostre territori o escriviu a secretaria.mcecc@peretarres.org

13.01.22 - Tothom qui vulgui treure's el títol de monitor/a o director/a de lleure, pot fer-ho als Residencials de Setmana Santa. Ja estan obertes les places per apuntar-s'hi. Si ets monitor o monitora del MCECC no t'ho pensis. Tens fins al 2 de febrer per omplir la preinscripció.

Aquests cursos són impartits per docents de la Fundació Pere Tarrés, institució més veterana que imparteix aquestes classes. Més enllà d'adquirir els coneixements corresponents, coincidiràs amb persones com tu d'altres esplais d'arreu de Catalunya. És una oportunitat única, doncs, per treure's el títol i fer-ho d'una manera entretinguda.

A través de la pàgina dels Residencials podeu apuntar-vos mitjançant l'enllaç corresponent. Aquest curs consta de tres parts clarament diferenciades:

  • Part 1. Es desenvolupen les primeres sessions a Barcelona, moment per conèixer els companys/es i docents que t'acompanyaran tot aquest temps.
  • Part 2. Part residencial a l'Alberg la Sala: del dissabte 9 d’abril al dijous 14 d'abril.
  • Part 3. En modalitat virtual a través de l’Aula Virtual del Curs.

Els alumnes del curs de directors/es, també compartireu un cap de setmana més en una casa de colònies de la Fundació Pere Tarrés el 7 i 8 de maig de 2022. D'altra banda, i independentment del curs que es faci, caldrà assistir a la reunió informativa el 16 de març a les 18:30 h (s'informarà del format de la reunió).

Pots consultar els preus, les fases del curs de forma detallada, així com tots els passos que cal seguir per inscriure's, a la pàgina dels Cursos Residencials de Monitors/es i Directors/es del MCECC-Setmana Santa 2022. A aquesta web també trobareu tota la informació necessària. En cas de tenir cap dubte específic podeu escriure a residencialsmcecc@peretarres.org.

Iniciatives

Veure totes >

Agenda

Veure totes >

dissabte

22

gener

Reunió del Consell Directiu del MCECC 10:00h

Seu del MCECC - c. Numància 149-151 - Barcelona

diumenge

23

gener

TJ - Reunió de la Comissió General de la TrocaJove 2022 10:00h

Visita Espais

dilluns

24

gener

BCN - Reunió consiliaris territorials 21:00h

C/ Provença 544 - Barcelona

dijous

27

gener

Z02 - Reunió Territorial 20:30h

L'Esplai en moviment

directe a la teva Zona/Territori!

zones/territoris

Encara no ets d'Esplai?