Escola i AMPA | Assessorament i consultoria

 

Servei d'assessorament i consultoria per a escoles

 

Servei de Consultoria i Estudis

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés neix amb la voluntat de contribuir a la cohesió i benestar social. Per fer-ho possible, identifiquem necessitats i acompanyem entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora, tant de la intervenció com de l’organització.

Vàrem començar la nostra activitat l’any 1999, i continuem com a centre de transferència del coneixement en l’acció social, vinculat a la Universitat Ramon Llull.

La nostra activitat se centra en el desenvolupament d’estudis, projectes, consultoria i serveis de gestió pilot en el camp de l’acció social i l’educació no formal.

Un dels actius de Consultoria i Estudis és l’abast nacional i internacional dels nostres treballs, basats en l’ús de tècniques pròpies de la investigació social i en l’anàlisi de fonts estadístiques i documentals.

 

Al servei de les escoles i AMPA

Ajudar a millorar i transformar la intervenció social i educativa i les organitzacions és la nostra manera de contribuir al benestar i la cohesió social. El treball en equip, la col·laboració amb el client i el rigor són les bases de la nostra proposta.

A Consultoria i Estudis orientem la nostra activitat sobre les escoles i AMPAs en les següents línies de treball:

 • Millora de gestió i assessorament
  Acompanyem l’equip directiu de l'AMPA en la diagnosi, la priorització d’aspectes a millorar, l’assoliment de les primeres millores i l’aprenentatge de la metodologia de millora contínua.
 • Consultoria per a la millora de relació amb l’entorn
  Assessorem en la manera com aprofitar els recursos de l’entorn per cobrir les necessitats de l’escola i fer més eficients les relacions que actualment s’estan duent a terme.
 • Eines i recursos per treballar l’educació en valors, emprenedoria, lleure educatiu i acció social (voluntariat)
  Donem suport als docents en la coneixença i la utilització d’eines i recursos per treballar l’educació en valors, emprenedoria i voluntariat.
  Assessorament per a la planificació i gestió d’activitats extraescolars i de lleure educatiu (menjador escolar, excursions, colònies...).

Per què Consultoria i Estudis?

• Pel nostre compromís amb la societat i l’educació.
• Per l’experiència en la intervenció i la gestió en el camp de l’acció social i l’educació no formal.
• Per les nostres sinergies amb entitats i institucions socials i d’educació no formal.

Contacta: Informacio@peretarres.org / 93 410 16 02 / cie@peretarres.org© Fundació Pere Tarrés Numància 149 - 151 | 08029 | Tel. 93 430 16 06 | Fax 93 419 62 68 | fundacio@peretarres.org

Segueix-nos:

Facebook Fundació Pere Tarrés Twitter Fundació Pere Tarrés Youtube Fundació Pere Tarrés Flickr Fundació Pere Tarrés RSS Fundació Pere Tarrés Linkedin Fundació Pere Tarrés Slideshare Fundació Pere Tarrés Blog Fundació Pere Tarrés Instagram Fundació Pere Tarrés