Serveis de mediació municipal

Serveis de mediació municipal

Els serveis de mediació municipal treballen per afavorir la convivència oferint vies no adversarials de prevenció, gestió i resolució de conflictes que sorgeixen en el municipi. Els ciutadans poden adreçar-se al servei de mediació local i ser atesos per professionals de la mediació, que els acompanyaran a trobar acords satisfactoris en les seves diferències.

Serveis

  • Servei de mediació comunitària 
  • Servei de mediació intercultural
  • Programa de mesures alternatives a la sanció econòmica (MASE)
  • Programa educatiu a centres educatius
  • Càpsules formatives de mediació o resolució de conflictes

Objectius

Els serveis de mediació tenen com a objectiu la resolució dels conflictes entre persones. Aquests serveis acosten la cultura del diàleg cap a les persones i entitats municipals, aplicant una mirada dialogant i constructiva. Fomenten la interacció entre les persones i la convivència en el si del municipi. Bona part dels serveis també fan tasques de formació, difusió i sensibilització sobre la gestió positiva dels conflictes, la cultura de la pau i el diàleg.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal