Participació infantil i juvenil

Participació infantil i juvenil

Els programes de participació infantil es veuen traduïts en consells de participació, que segueixen una lògica de procés participatiu o bé d’òrgan estable de participació en el municipi. Així doncs, en els processos participatius s’escull un tema, se’n fa un diagnòstic, s’elaboren propostes de millora o canvi i es presenten als responsables municipals.

Serveis

  • Consells d’infants
  • Consells d’adolescents
  • Òrgans o altres processos participatius amb infants
  • Programes de participació d’àmbit local

Objectius

La participació infantil, transformada en consells d’infants o adolescents, té un doble objectiu. D’una banda, un objectiu polític, amb el qual es cerca una incidència real sobre les polítiques municipals a través de la implicació dels infants del municipi en la presa de decisions. I de l’altra, un objectiu educatiu, amb el qual es cerca la construcció i l’assentament d’una realitat perquè des de la infància es pugui fer efectiu el dret a la ciutadania activa.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal