Acció comunitària

Acció comunitària

Els serveis d’acció comunitària cerquen el desenvolupament de la comunitat mitjançant els agents que la conformen (ciutadania, entitats, associacions, tècnics, polítics, teixit econòmic, etc.). La seva metodologia és la investigació-acció participativa, en el sentit que tot procés de coneixement passa també per un procés de transformació col·lectiu.

Serveis

  • Dinamització comunitària
  • Xarxes de voluntariats

Objectius

Els serveis d’acció comunitària cerquen millorar la qualitat de vida i les condicions materials dels veïns i veïnes del barri o municipi on s’executa el servei d’acció comunitària. A través del diagnòstic comunitari, un pla de desenvolupament comunitari pretén engegar i articular les relacions entre els diferents agents que conformen la comunitat a fi de construir-hi aliances de cooperació.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal