Serveis d’intervenció espai públic

Serveis d'intervenció espai públic

Són serveis adreçats a gestionar les relacions de convivència i intervenir en els conflictes a l’espai públic. A diferència dels serveis de mediació, són serveis proactius, en el sentit que una de les seves tasques principals és la detecció dels conflictes latents a l’espai públic i l’anticipació a través de dinàmiques comunitàries de situacions que poden generar conflictes.

Serveis

  • Mediadors comunitaris per la convivència a l’espai públic
  • Càpsules formatives de mediació o resolució de conflictes en espais públics

Objectius

Els serveis d’intervenció a l’espai públic tenen com a objectiu el coneixement dels conflictes que emergeixen en el territori on actuen, amb la finalitat d’anticipar-se als conflictes a través de la proactivitat en les seves intervencions seguint criteris de prevenció del conflicte. Així doncs, una part de la seva tasca és evitar l’escalada del conflicte a través d’estratègies individuals, grupals i comunitàries construint dinàmiques de convivència entre els ciutadans.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal