Serveis d’acollida a persones nouvingudes

Serveis d’acollida a persones nouvingudes

Els serveis de primera acollida acompanyen les persones en els seus tràmits envers la inclusió, l’empadronament, la convalidació de titulacions, etc. També acompanyen en els tràmits de les seves famílies (processos de reagrupament), així com en el coneixement de la llengua (catalana i castellana) i de l’entorn (com funcionen els recursos i els serveis del municipi) i en l’àmbit sociolaboral.

Serveis

  • Orientació, assessorament i acollida a persones nouvingudes
  • Xarxes anti-rumors
  • Espais interculturals

Objectius

Els serveis d’acollida faciliten l’encaix entre les cultures a través d’un pla de treball basat en la convivència i la diversitat en els municipis. Així mateix, promouen el desenvolupament dels individus a fi de millorar la inclusió social i la cohesió en el municipi a través de projectes amb una mirada comunitària. Alhora, assessoren i orienten les persones que requereixin aquest acompanyament en el procés d’acollida.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal