Pràctiques

Des del SOPP es gestionen les pràctiques curriculars i extracurriculars tant dels graus com de la formació de postgrau.

Cada curs acadèmic el SOPP ofereix al voltant de 650 places de pràctiques en entitats socials.

Les entitats amb les quals tenim convenis actius són unes 180, que representen uns 400 centres col·laboradors on es poden realitzar les pràctiques.

Consulta aquí els centres col·laboradors. 

Més informació a practicum@peretarres.org

Valoració dels estudiants

"Són unes pràctiques extraordinàries. La feina és molt interessant i l'equip és molt acollidor." (Estudiant de 4t)

"Estic molt agraït per tot el que m'han ensenyat. He après moltíssim a nivell professional i humà; valoro l’espai de supervisió." (Estudiant de 4t)

"M'he sentit molt acollit i molt còmode amb l'atenció rebuda tant per l'equip professional del centre com pel tutor de la Facultat; la nota quantitativa sobre aquest aspecte seria d’11 sobre 10. He tingut l’oportunitat de compartir les meves inquietuds, curiositats i frustracions amb les dues parts, fins i tot en les dues sessions al centre amb la referent del centre i de la facultat, aquestes dues sessions van ser molt satisfactòries. Valoro molt positivament que, en finalitzar cada sessió al centre de pràctiques, la referent trobava un espai per preguntar-me com estava, especialment quan havia sigut algun dia amb alguna dificultat. Alhora també agraeixo la facilitat per trobar moments amb el docent per acompanyar les meves inquietuds i l'acompanyament ofert." (Estudiant de 3r)

Valoració dels caps de pràctiques

Els caps de pràctiques (tutors/es dels centres de pràctiques) valoren amb un 8,6 l’experiència de pràctiques.

"M’ha sorprès molt positivament la fluïda comunicació entre els diferents agents. Les aptituds i qualitats per fer les tasques de pràctiques han estat treballades tant des del centre com des de la Facultat. Semblen unes pràctiques molt completes."

"Procés enriquidor tant per a l’estudiant com per a l’entitat."

"Per al grup de joves és interessant conèixer gent de diferents realitats i que vinguin estudiants d’educació social ho permet. A més ens aporta un punt de vista nou i fresc, que ens permet revisar la nostra feina i, a partir de dubtes i/o propostes, millorar el nostre servei. Fins ara sempre ha vingut gent amb ganes d’aprendre, aportar i gaudir de les pràctiques. Així doncs, totes les parts implicades hi sortim guanyant."

"L’aprenentatge és mutu en molts aspectes. Poder compartir experiències i poder observar i col·laborar en la futura tasca d’una alumna, que a més sent vocació, és molt positiu. Les pràctiques són una bona via per poder iniciar-se en el món laboral i experimentar, si escau, en les futures expectatives."