Participació juvenil

Projectes de participació juvenil

La gestió de projectes per a joves de participació juvenil permet treballar la capacitació, l’impuls i el foment de les diferents formes de participació perquè adolescents i joves puguin formar part d’una ciutadania formada, plena i crítica, facilitant la creació de xarxes socials i comunitàries més àmplies i fortes, i potenciant la igualtat d’oportunitats i la inclusió social.

Serveis

  • Programes de participació juvenil en l’àmbit local
  • Consells de participació
  • Audiències públiques

Objectius

Els nostres objectius són capacitar i acompanyar per a l’adquisició de valors, hàbits i competències transversals; cercar i/o acompanyar en la creació dels canals i espais de participació per vehicular els interessos i les demandes juvenils; fomentar la vinculació amb la comunitat i el territori; mostrar la diversitat de formes de participació juvenil; i, finalment, cercar estratègies per al reconeixement de la participació dels i de les joves en igualtat d’oportunitats en el marc de la nostra societat.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal