Bases pedagògiques

Els nostres referents pedagògics i d’atenció als infants són Maria Montessori i Emmi Pikler, malgrat que també ens basem en les evidències respecte de l’aprenentatge de la neurociència educativa.

L’infant i l’educació segons Maria Montessori

L’infant i l’educació segons Maria Montessori

La concepció de l’infant de Maria Montessori és la d’una ment absorbent, que aprèn activament a partir de les experiències sensorials.

En aquesta metodologia, el joc esdevé una eina fonamental en el desenvolupament de l’autonomia i l’aprenentatge de l’infant. Els diferents ambients han de proporcionar experiències úniques i riques, afavoridores de l’experimentació i l’autodescobriment autònom per part de tots els nens i nenes.

La pedagogia Pikler

La pedagogia Pikler

El model o pedagogia Pikler-Lóczy se centra exclusivament en l’etapa 0-3 d’educació infantil i proposa un treball molt intensiu a partir del reconeixement de la importància del vincle afectiu amb els infants durant els primers 36 mesos.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal