Comunicació amb les famílies

Comunicació amb les famílies

La Fundació Pere Tarrés promou a totes les seves escoles bressol una comunicació fluida i participativa amb les famílies.

La relació entre l’escola i la família és un dels pilars bàsics al primer cicle d’educació infantil. L’infant, en iniciar l’escolarització, se separa per primera vegada dels vincles afectius familiars per tal d’introduir-se en una situació de socialització estructurada. En aquest moment, els dos principals focus educatius se situen en el context familiar i en l’escolar i, per això, és tan important assolir una bona relació dins d’aquesta petita comunitat educativa (direcció, equip docent, treballadors/es, famílies, infants, etc.).

La Fundació Pere Tarrés treballa amb la plataforma Bynapp, una eina fonamental per promoure i afavorir una comunicació ràpida, oberta i recíproca entre el centre educatiu i les famílies a través de missatges directes, missatges interns, circulars digitals, e-mails i avisos. D’aquesta manera, ambdues parts poden implicar-se plenament i paral·lelament en la tasca educativa de cada infant per a aconseguir una acció educativa harmònica (que parteixi d’uns mateixos ideals i valors i lluiti per assolir uns objectius coherents i comuns).

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal