Model d'escola bressol

Té una mirada holística de l’infant i les seves circumstàncies

Es fonamenta en els drets de la infància, que es recullen a la Declaració i la Convenció dels Drets de l’Infant.

Fa un abordatge cooperatiu i en xarxa, vinculada i oberta al territori.

Parlem d’un model d’escola inclusiu que té com a finalitat l’educació de qualitat per a tots els infants. Un model que contribueix a fomentar una escola bressol capaç de garantir l’educació i la convivència de tots els infants i les seves famílies, atenent les seves diversitats i necessitats específiques; una escola capaç d’acompanyar el desenvolupament de tots els infants, ja sigui des de l’àmbit de la salut, de l’educació o de la intervenció social, garantint el desenvolupament harmònic de tots els infants en l’etapa d’escolarització dels 0-3 anys, partint dels beneficis, vivències i aprenentatges de tots ells i comptant sempre amb les famílies i els professionals.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal