Màster en counselling

20/22 (17a edició)

Modalitat: Semipresencial

Crèdits: 60 ECTS

Idioma: Castellà

Durada: De novembre 2020 a juny 2022

Horari: Divendres de 16 a 21h. Dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h

Preu: 115€/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció

Matrícula: A partir del 2 de maig de 2020

Admissió i preinscripció Matrícula Calendari Sol·licita informació

Presentació

Capacita els professionals per potenciar canvis positius en les relacions d’ajuda

Coneix la teoria, la pràctica i les tècniques del counselling com a model d’intervenció per potenciar canvis positius i desenvolupa competències personals i relacionals des d’una supervisió pràctica.

Objectius

  • Promoure l’adquisició de competències humanistes de professionals socials, sanitaris, de l’educació i de l’empresa, millorant significativament la intervenció duta a terme des de cada àmbit professional per tal de respondre així a les demandes de la societat. 
  • Promou, des de la dimensió relacional, la humanització perquè la persona se senti digna i sigui capaç de detectar i trobar habilitats pròpies que li permetin superar les dificultats.
  • Genera coneixement i capacita en investigació, per tal de millorar la intervenció amb col·lectius fràgils per qüestions de malaltia, dependència o exclusió social. 
  • Promou, en les diferents professions vinculades a la relació d’ajuda, competències humanistes que aproximen la intervenció tècnica pròpia de cada rol a les necessitats i exigències d’un ésser humà. 
  • Permet adquirir la relació d’ajuda i el counselling des de l’aprofundiment en investigació i les competències necessàries per a l’establiment de relacions interpersonals altament efectives.

Metodologia

S’alternen les explicacions teòriques amb els treballs pràctics (exercicis de simulació, roleplay, visionat i comentari d’audiovisuals, etc.).

Pràctiques

Les pràctiques d’aquesta titulació estan incloses a les dinàmiques de les sessions presencials.

Sortides professionals

Forma professionals que puguin exercir el rol de counsellor, o especialista en counselling, ja sigui com a exercici liberal de la professió o com a counsellors o experts en counselling aplicat a diferents especialitats (sanitari, social, educatiu, etc.).

Direcció i professorat

DIRECCIÓ

José Carlos Bermejo

Doctor en Teologia Pastoral sanitària. Expert en humanització de la salut, dol i bioètica. Director del Màster en Counselling. Postgraus en dol, humanització, gestió i pastoral de la salut. Professor de la Universitat Ramon Llull, de la Universitat Catòlica de Portugal i del Camillianum de Roma.

COORDINACIÓ

Pablo Posse

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Nacional de Tucumán i Màster en teràpia familiar i de la parella per la Universitat Pontifícia de Comillas. Expert en Psicologia Clínica i en gestió de recursos humans.

Anar a Persones i equips

Formació relacionada

Demana més informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR