Màster de formació permanent en counselling

Curs 2023/25 (20a edició)

Modalitat: Semipresencial

Crèdits: 60 ECTS

Idioma: Castellà

Durada: D'octubre 2023 a juny 2025

Horari: Divendres de 16 a 21h. Dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h

Preu: 124€/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció

Preinscripció: Oberta

Matrícula: Oberta a partir del 30 d'abril de 2023

Preinscripció Matrícula Sol·licita informació

Presentació

Capacita els professionals per potenciar canvis positius en les relacions d’ajuda

Coneix la teoria, la pràctica i les tècniques del counselling com a model d’intervenció per potenciar canvis positius i desenvolupa competències personals i relacionals des d’una supervisió pràctica.

Objectius

  • Promoure l’adquisició de competències humanistes de professionals socials, sanitaris, de l’educació i de l’empresa, millorant significativament la intervenció duta a terme des de cada àmbit professional per tal de respondre així a les demandes de la societat. 
  • Promou, des de la dimensió relacional, la humanització perquè la persona se senti digna i sigui capaç de detectar i trobar habilitats pròpies que li permetin superar les dificultats.
  • Genera coneixement i capacita en investigació, per tal de millorar la intervenció amb col·lectius fràgils per qüestions de malaltia, dependència o exclusió social. 
  • Promou, en les diferents professions vinculades a la relació d’ajuda, competències humanistes que aproximen la intervenció tècnica pròpia de cada rol a les necessitats i exigències d’un ésser humà. 
  • Permet adquirir la relació d’ajuda i el counselling des de l’aprofundiment en investigació i les competències necessàries per a l’establiment de relacions interpersonals altament efectives.

Metodologia

S’alternen les explicacions teòriques amb els treballs pràctics (exercicis de simulació, roleplay, visionat i comentari d’audiovisuals, etc.).

Pràctiques

Les pràctiques d’aquesta titulació estan incloses a les dinàmiques de les sessions presencials.

Sortides professionals

Forma professionals que puguin exercir el rol de counsellor, o especialista en counselling, ja sigui com a exercici liberal de la professió o com a counsellors o experts en counselling aplicat a diferents especialitats (sanitari, social, educatiu, etc.).

Direcció i professorat

DIRECCIÓ

José Carlos Bermejo

Doctor en Teologia Pastoral sanitària. Expert en humanització de la salut, dol i bioètica. Director del Màster en Counselling. Postgraus en dol, humanització, gestió i pastoral de la salut. Professor de la Universitat Ramon Llull, de la Universitat Catòlica de Portugal i del Camillianum de Roma.

Més

COORDINACIÓ

Pablo Posse

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Nacional de Tucumán, Màster en Couselling per la Universitat Ramon Llull i Màster en teràpia familiar i de la parella per la Universitat Pontifícia de Comillas. Expert en Psicologia Clínica i en gestió de recursos humans.

Més

DOCENTS

Felicidad Vicente Pérez. Llicenciada en Psicologia, màster en Gerontologia, màster en Counselling, postgrau en Gestió de Residències i Serveis per a Gent Gran. Compagina l’activitat docent amb la gestió. És responsable de la formació a distància i orientadora al Centro de Humanización de la Salud. Ha treballat amb intants, joves, adults i gent gran, sempre amb aspectes relacionats amb la docència.

Javier Martín Oterino. Llicenciat en Psicologia, especialista en psicologia d’urgències, emergències i catàstrofes. Professionalment es dedica a la psicologia clínica i a la docència impartint formació sobre urgències i emergències en psicologia, psicopatologia, dol, catàstrofes i desastres.

Marisa Magaña Loarte. Llicenciada en Psicologia, màster en Counselling, màster en Dol, màster en Psicologia de la Vellesa. Experta en tractament del dol complicat. Dirigeix un centre d’atenció especialitzada en pèrdues i dols complicats. Supervisa l’activitat de voluntaris i alumnes en pràctiques i atén persones amb pèrdues complicades. Coordinadora del màster en Intervenció en Dol del Centro de Humanización de la Salud i és professora del Centro de Humanización de la Salud i de la Universitat Catòlica de València.

Rosa María Belda Moreno. Llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Bioètica, màster en Counselling, diplomada en Cures Pal·liatives, postgrau en Gestió d’ONL. És metgessa de família i ha treballat en diferents programes d’acció social i ha desenvolupat tasques de direcció a Càritas. Imparteix formació sobre gestió amb cor, presa de decisions, bioètica, counselling, dones i feminisme.

Eva García Álvarez. Llicenciada en Psicologia, màster en Counselling, cursos d’especialització en Dol, màster en Formació de Professorat, formació en Psicoteràpia Gestalt. Gestiona activitats formatives en el Departament de Formació Online del Centro de Humanización de la Salud i és docent a la Universitat Catòlica de València. Imparteix formació sobre creixement personal i autoconeixement, counselling-relació d’ajuda, dol, intel·ligència emocional i resistència al canvi.

Miguel Ángel Marín. Llicenciat en Filosofia i Lletres, màster en Counselling, màster en Musicoteràpia i especialista en orientació educativa. La seva experiència professional s’ha desenvolupat com a músic compositor amb divuit publicacions musicals. És comunicador, professor en diferents centres universitaris i counsellor en l’àmbit de l’exclusió social i la marginació.

Begoña Garcia Gallegos. Diplomada en Infermeria EUT. Experta Universitària en Educació per la Salut UNED. Màster en Intel·ligència Emocional en Organitzacions UB. Màster en Counselling URL. Postgrau en Teràpies Creatives Reconeixement AMAD. Experiència en Atenció SAD de 14 anys de duració en atenció pal·liatius i dependents en l'entorn domiciliari. 20 anys d'experiència docent en Formació Professional Sanitària. Col·laboradora en formacions de l'Escola de Cuidadors Fundació La Caixa. Docent col·laboradora en el Projecte l'Akadèmia de Mataró. 

Formació relacionada

Demana més informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR