Expert universitari en orientació i inserció laboral

Curs 2020/21
5a edició semipresencial

Modalitat: Semipresencial

Crèdits: 15 ECTS

Idioma: Castellà

Durada: De novembre 2020 a febrer 2021

Horari: Dimecres i divendres de 16 a 21h

Preu: 125€/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció

Matrícula: A partir del 2 de maig de 2020

Calendari

Curs 2020/21
1a edició online

Modalitat: Online

Crèdits: 15 ECTS

Idioma: Castellà

Durada: De febrer a juny de 2021

Horari: edició online

Preu: 125€/ECTS (1r curs). El preu no inclou taxes i preinscripció

Matrícula: A partir del 2 de maig de 2020

Calendari Sessió informativa 27/01 - 18h

Admissió i preinscripció Matrícula

Sol·licita informació

Presentació

Aquesta titulació aprofita els vint anys d’experiència de postgrau per formar professionals que acompanyen la trajectòria laboral de les persones, orientant i establint vincles entre les necessitats i els objectius sociolaborals de cada persona i els de les organitzacions. El seu programa formatiu permet conèixer l’àmbit d’actuació dels professionals de la inserció, la situació actual del mercat laboral i estratègies innovadores per acompanyar en la recerca de feina, alhora que promou el desenvolupament de competències per a l’acompliment de tasques com l’orientació, la formació professional per a l’ocupació, la intermediació laboral o la prospecció d’empreses.

Formació d'interès en serveis socials 

Objectius

  • Conèixer l’àmbit d’actuació dels professionals de la inserció.
  • Orientar, gestionar formació i establir vincles entre les necessitats i els objectius sociolaborals de cada persona i els de les organitzacions. 
  • Conèixer la situació actual del mercat laboral i estratègies en la recerca de feina.
  • Promoure el desenvolupament de competències per a l’acompliment de les tasques d’orientació, formació professional per a l’ocupació, intermediació laboral o prospecció d’empreses.

Pla d'estudis

Metodologia

Combina diferents formats d’ensenyament i aprenentatge per a desenvolupar el programa formatiu: sessions magistrals, aprenentatge per competències, resolució de casos a partir de simulacions, conferències i la realització d’un projecte d’autoorientació professional i un projecte d’intervenció, amb la supervisió per part d’un tutor.

Pràctiques

En aquesta titulació no hi ha pràctiques, estan incloses en les dinàmiques de les sessions i en la creació d’un dossier digital d’autoorientació professional.

Sortides professionals

Pertany a l'àmbit d’inserció laboral, que acompanya en el camí professional. Les sortides professionals són:

  • Tècnics d’ocupació
  • Orientadors laborals
  • Tècnics de formació
  • Inseridors laborals
  • Tècnics d’intermediació 
  • Prospectors laborals

Direcció i professorat

DIRECCIÓ

Dessirée Garcia Roig

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, i postgrau en Inserció Laboral. Actualment és responsable del Programa de Formació i Inserció de Càritas Diocesana de Barcelona; dels anys 2005-2010 ha estat a la Conselleria de Treball com a Agent per a la Igualtat (amb temes de gènere) i més tard al gabinet de la Conselleria duent les relacions institucionals.

Anar a Persones i equips

Demana més informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR