CURS 2024-2025    

Modalitat
Semipresencial

Idioma
Castellà

Horaris
2 caps de setmana al mes en l’horari indicat i la resta del programa es treballa online:
Divendres tarda de 16.00 a 21.00 h
Dissabtes mati de 9.00 a 14.00 h

Preinscripció
Oberta

Matrícula
Oberta

Crèdits
15 ECTS

Durada
Octubre - desembre 2024

Preu
1560 € (104 €/ECTS). El preu no inclou taxes ni preinscripció
Matricula't abans del 31 de maig i gaudeix del 10% de descompte

Oberta convocatòria de beques i ajuts 2024-2025

Amb aquesta formació de postgrau adquiriràs una visió actualitzada, interdependent i complexa de la realitat internacional, de les diferents transformacions que s’estan produint, així com dels principals reptes globals compartits i podràs treballar basant-te en una anàlisi que pren en consideració els diferents processos socials, experiències i aprenentatges de diverses realitats internacionals.

OBJECTIUS

 • Analitzar les causes i conseqüències dels principals problemes globals en l'actual context de globalització, especialment les noves dinàmiques de pobresa i desigualtats, la crisi ecològica i els reptes mediambientals, així com els desafiaments en relació amb la pau, la seguretat i els drets humans, i els reptes vinculats a les societats multiculturals i les migracions.
 • Servir-se de l’anàlisi geopolítica per comprendre la situació en matèria de desenvolupament i els trets identitaris i culturals de l’Amèrica Llatina, el Magrib, l’Orient Mitjà, l’Àfrica subsahariana i l’Àsia a partir de casos pràctics.

METODOLOGIA

L’expert es desenvolupa amb classes presencials dues vegades al mes on es treballaran conceptes teòrics i casos pràctics, amb un posterior seguiment de forma online. Inclou conferències presencials amb la participació de persones amb experiències reals en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i l’acció comunitària.

PRÀCTIQUES

En aquesta titulació no es realitzen pràctiques.

SORTIDES PROFESSIONALS

 • Administracions públiques: tècnics/ques de cooperació, d’acció humanitària, gestors/es de projectes (avaluació, gestió, direcció), assessors/es i gestors/es de la diversitat cultural i migracions, així com mediadors/es interculturals. 
 • Organismes internacionals i multilaterals de desenvolupament: consultors, tècnics/ques de cooperació i d’acció humanitària. 
 • ONGD i altres organitzacions de la societat civil: gestors/es i personal de l’organització en organitzacions no lucratives especialitzades, interventors/es comunitaris/àries, assessors/es en organitzacions com a experts/es temàtics. 
 • Sector privat i àmbit de la consultoria: assessors/es en l’àmbit de la interculturalitat i obertura de nous mercats en contextos culturalment distants, gestors/es de projectes. 
 • Instituts de recerca i àmbit universitari: investigadors/es en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, migracions, diversitat cultural, drets humans, etc.

PER QUÈ AQUEST PROGRAMA

 • Expert amb un enfocament de desenvolupament de las persones i les comunitats. Dona eines perquè els projectes se sostinguin en el temps, amb un impacte positiu, allà on es desenvolupen.
 • El nostre professorat és expert i referent en l'àmbit. amb experiència professional en la temàtica.
 • El màster ofereix conferències presencials de persones amb experiències reals
 • La Facultat Pere Tarres és pionera i referent a diversos camps de l'acció social. social.
 • Treballem les competències centrades en el desenvolupament personal i professional.

A QUI S'ADREÇA

 • Persones interessades en qualsevol de les sortides en cooperació, provinents o no del món social.
 • Persones recent graduades de graus afins a la temàtica del màster.
 • Persones provinents d'altres àmbits professionals amb interès de tenir una visió general en matèria per entrar al món de la cooperació/acció social.
 • Persones que treballen en entitats del tercer sector.
 • Persones que volen meritar en l’Administració pública.
 • Persones que volen emprendre en l’àmbit social.

Preinscripció

Convocatòria
beques i ajuts 24-25

Sol·licita informació

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR