Servei d'Atenció als Estudiants

Servei d'Atenció als Estudiants

IMPORTANT

Des del 16 de juny fins al 28 de juliol (inclosos) els dimarts la Facultat (c. Santaló, 37, Barcelona) romandrà oberta de 10 h a 14 h i de 15 h a 16 h per fer els tràmits següents. Aquests tràmits només es podran fer amb cita prèvia, escrivint un correu a secretaria.facultat@peretarres.org, o trucant al 93 415 25 51.

  1. Matrícules de nou accés al primer curs del grau en Educació Social o del grau en Treball Social (es recomana fer aquest tràmit virtualment, però en cas que algú no pugui pot sol·licitar fer-lo presencialment).
  2. Matrícules de nou accés a màsters i postgraus (es recomana fer aquest tràmit virtualment, però en cas que algú no pugui pot sol·licitar fer-lo presencialment).
  3. Tramitació i recollida del títol (si s’ha de fer pagament del títol haurà de ser amb targeta; es recomana haver fet la transferència abans i portar el comprovant de pagament). Per a més informació, cliqueu aquí.
  4. Compulsa del títol o de certificats.

La resta de tràmits es continuaran fent de manera virtual. Si teniu qualsevol pregunta, podeu consultar tots els tràmits de gestió acadèmica aquí o posar-vos en contacte amb nosaltres escrivint a secretaria.facultat@peretarres.org.

El nostre horari d’atenció és el següent:

De novembre a maig:

  • dilluns i dimecres de 9.30 h a 18 h
  • dimarts i dijous de 9.30 h a 15 h
  • divendres de 9.30 h a 18 h (de 12 h a 13.30 h tancat)

De juny a octubre: 

  • dilluns a divendres de 9.30 h a 18 h (divendres de 12 h a 13.30 h tancat)