Servei d'Atenció als Estudiants

Servei d'Atenció als Estudiants

Us informem que el Servei d'Atenció als Estudiants romandrà tancat per vacances de l'1 al 31 d'agost. Us atendrem a partir de l'1 de setembre.

El Servei d'Atenció als Estudiants de la Facultat (c. Santaló, 37, Barcelona) romandrà obert per determinats tràmits, demanant cita prèvia a través de l'enllaç:

Demanar cita prèvia

Haureu de posar el vostre nom i cognoms, telèfon i correu electrònic. Un cop demanada la cita rebreu un correu electrònic al correu que heu facilitat. En cas que vulgueu canviar o anul·lar la cita, heu d'entrar en aquest correu que heu rebut i la podreu canviar.

1. Matrícules i preinscripcions de nou accés al primer curs del grau en Educació Social o del grau en Treball Social. Es recomana fer aquest tràmit virtualment, però en cas que algú no pugui pot sol·licitar fer-lo presencialment.

2. Matrícules i preinscripcions de nou accés a màsters i postgraus. Es recomana fer aquest tràmit virtualment, però en cas que algú no pugui pot sol·licitar fer-lo presencialment.

3. Tramitació o recollida del títol. El pagament s'ha de fer amb targeta bancària, o bé transferència/ingrés (en aquest cas cal portar el comprovant de pagament). Per a més informació, cliqueu aquí.

4. Recollida de certificats acadèmics/programes/ compulsa del títol o de certificats.

La resta de tràmits es continuaran fent de manera virtual. Si teniu qualsevol pregunta, podeu consultar tots els tràmits de gestió acadèmica aquí o posar-vos en contacte amb nosaltres escrivint a secretaria.facultat@peretarres.org.

El nostre horari d’atenció amb cita prèvia és el següent:

  • dilluns i dimecres: de 10.00h a 14.00h i de 15.00h a 18.00h
  • dimarts: de 10.00h a 14.00h
  • divendres: d'11.30h a 14.00h i de 15.00h a 18.00h