Gestió integral d’equipaments i casals per a gent gran

Gestió d'equipaments per a gent gran

La gestió integral dels equipaments i casals de gent gran ens permet implementar projectes socials per a persones grans dissenyats de manera personalitzada i compartida amb les mateixes persones participants del centre tenint en compte el context comunitari. És una gestió que cerca personalitzar l’atenció oferint serveis i activitats que donin resposta a la diversitat d’interessos i necessitats atenent la diversitat de la gent gran.

Serveis

  • Servei de dinamització
  • Punt d’informació i assessorament
  • Foment del voluntariat i de la participació social
  • Desenvolupament d’accions comunitàries i treball intergeneracional
  • Catàleg de tallers de promoció de l’envelliment actiu

Objectius

Els nostres objectius principals són donar continuïtat al creixement personal en edats adultes, fomentar la participació i implicació ciutadana, promoure el factor comunitari del centre en totes les seves vessants, fomentar les relacions i els vincles enfortint la xarxa social de les persones i treballar per al seu empoderament.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal