Promoció de l’alfabetització digital i la millora de la connectivitat

Promoció de l’alfabetització digital i la millora de la connectivitat de les persones grans

Atesa la situació provocada per la covid-19 s’ha posat encara més èmfasi a donar resposta a la millora de la connectivitat de les persones grans. Aquesta millora ha de ser en tots els camps: recursos materials, eines, formació, acompanyament i suport. En els equipaments que gestionem i els projectes que dinamitzem posem una mirada crítica i fomentem totes aquelles iniciatives que promouen una millor connectivitat digital i social de la gent gran.

Serveis

  • Tallers formatius de l’ús d’ordinadors i tauletes
  • Tallers de formació sobre l’ús del mòbil i les app més emprades
  • Col·laboració amb les sales d’ordinadors de Fundació “la Caixa”
  • Col·laboració amb el MWC – Connectivitat de les persones grans per evitar l’aïllament
  • Voluntariat per al suport individual en gestions a través de l’ordinador i el mòbil
  • Coordinació de tallers intergeneracionals vinculats a les noves tecnologies

Objectius

Amb la realització d’aquests projectes socials per a persones grans busquem millorar la connectivitat de les persones grans oferint formació i espais on compartir aprenentatges. A més a més, volem fomentar la solidaritat intergeneracional apropant la joventut a la gent gran a través de tallers compartits. D’aquesta manera, evitem l’aïllament social i fomentem el trencament de la bretxa digital.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal