Mobilitat internacional de curta durada

La mobilitat de curta durada inclou programes de mobilitat a universitats o entitats europees o internacionals, d’una o dues setmanes de durada amb reconeixement acadèmic.

Optativa d’intercanvi internacional Barcelona-Friburg (Alemanya)

Assignatura optativa que consisteix en un intercanvi internacional de curta durada de l’alumnat entre la nostra facultat i l’Escola de Treball Social KH Freiburg d’Alemanya. Consisteix en 7 sessions preparatòries i dues setmanes d’intercanvi (una a Barcelona i una a Friburg) amb activitats entorn de la temàtica principal (conferències, xerrades, seminaris, treballs en grup, visites i sortides culturals). Un/a membre del professorat de la Facultat imparteix les classes preparatòries i acompanya el grup durant l’intercanvi.

Viatges URL

Study tour Marroc

Viatges amb un format study tour organitzats per la Universitat Ramon Llull adreçats a l’alumnat de diferents facultats (HTSI Turisme, Blanquerna Salut i Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, URL). L’objectiu és apropar-se a la realitat social local des de la vessant del desenvolupament turístic, sanitari i de l’acció social. Tres membres del professorat acompanyen el grup d’estudiants durant el viatge.