Mobilitat internacional de curta durada

La mobilitat de curta durada inclou programes de mobilitat a universitats o entitats europees o internacionals, d’una o dues setmanes de durada amb reconeixement acadèmic.

Optativa d’intercanvi internacional Barcelona-Friburg (Alemanya)

Assignatura optativa que consisteix en un intercanvi internacional de curta durada de l’alumnat entre la nostra facultat i l’Escola de Treball Social KH Freiburg d’Alemanya. Consisteix en 7 sessions preparatòries i dues setmanes d’intercanvi (una a Barcelona i una a Friburg) amb activitats entorn de la temàtica principal (conferències, xerrades, seminaris, treballs en grup, visites i sortides culturals). Un/a membre del professorat de la Facultat imparteix les classes preparatòries i acompanya el grup durant l’intercanvi.

Barcelona-Friburg 2019-20

Tema: Intervenció social amb infància i adolescència
Dates de l’intercanvi: Barcelona 20-24 abril, Friburg 15-19 juny (Covid-19: intercanvi anul·lat)
Qui hi pot participar? Alumnat de 1r a 4t de grau
En quin idioma es fa? L’anglès es l’idioma oficial d’aquesta activitat.
Quins són els costos? Els estudiants han d’assumir únicament el cost dels bitllets d’avió. L’allotjament es fa a casa del companys/companyes d’intercanvi.
Com apuntar-s’hi? Cal passar pel SAE a matricular-se a l’assignatura a principis de curs. Places limitades!

Viatges URL

Study tour Marroc

Viatges amb un format study tour organitzats per la Universitat Ramon Llull adreçats a l’alumnat de diferents facultats (HTSI Turisme, Blanquerna Salut i Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, URL). L’objectiu és apropar-se a la realitat social local des de la vessant del desenvolupament turístic, sanitari i de l’acció social. Tres membres del professorat acompanyen el grup d’estudiants durant el viatge.

Viatges URL 2019-20

Colòmbia: de l’1 al 10 de febrer del 2020
Marroc: del 15 al 20 de febrer del 2020
Senegal: del 7 al 15 de març del 2020
Qui hi pot participar: Alumnat de 1r a 4t de grau (es prioritzaran els alumnes de 3r i 4t)
Inscripcions tancades