Crea els teus perfils d’investigador

La creació d’alguns d’aquests perfil us ajudarà en la fase de divulgació i difusió dels vostres articles i també si esteu en procés d’acreditació.

ORCID

ORCID (Obligatori a la URL): identificador únic per als autors de treballs científics creat per una organització sense ànim de lucre. Presenta les següents característiques:

  • Aquesta iniciativa és l'única que està àmpliament recolzada pels principals editors i també per institucions de recerca.
  • Cada investigador disposa d'un codi permanent i unívoc.
  • El sistema permet la sincronització entre les principals bases de dades bibliogràfiques. Per exemple,es pot enllaçar amb  Scopus Author ID i ResearcherID. Mendeley
  • Portal de la recerca de Catalunya
RESEARCHERID

Aquest és l’identificador d’autor vinculat a la base de dades Web of Science. Assigna un identificador únic a cada autor i el vincula amb els seus articles a la WOS. Permet extreure informes vinculats a la producció de cada autor.

SCOPUS

Scopus Author Identifier és un identificador d’autor integrat a la base de dades Scopus. Es crea automàticament per qualsevol autor que tingui un article publicat a Scopus.

Permet agrupar els diferents noms d’un autor dels seus articles publicats a Scopus.

Tot i que no es pot gestionar directament l’alta a Scopus Author Identifier sí que es poden corregir errades en el vostre perfil.

Google Scholar

Google scholar citations permet crear als autors un perfil de forma senzilla per fer el seguiment de les seves publicacions, incloses les que no apareixen indexades a WOS i Scopus. Permet conèixer el index H dels autors.