Preguntes més freqüents

Aquestes són algunes de les preguntes més freqüents que ens arriben al nostre servei de biblioteca:

El número de pròrrogues que es poden demanar varia en funció del tipus d'usuari. Consulteu la taula de Condicions de préstec.
Tu mateix pots fer-ho a través del "Meu compte". Consulta el manual per saber com ho has de fer. També ho pots fer sol·licitant-ho explícitament (d'acord amb la normativa) a l'adreça de correu electrònic biblioteca@peretarres.org o telefònicament al número 934 15 25 51.
La biblioteca pública més pròxima és:
Biblioteca Pública Jaume Fuster
Pl. Lesseps, 20-22, 08023 Barcelona
No. Tenir el carnet de la biblioteca autoritza únicament l'accés als serveis de la biblioteca. Les sales d'informàtica són un servei de la Facultat d'Educació Social i Treball Social adreçat exclusivament als seus alumnes.
Sí. Qualsevol persona pot retornar els vostres llibres a la Biblioteca.
Sí. La biblioteca disposa d'una selecció dels treballs dels alumnes dels cursos de Monitors i Directors de Lleure i Monitors de Menjador organitzats per l'Institut de Formació. De la mateixa manera, trobareu els TFG amb millor nota penjats a RECERCAT
No. Els treballs d'alumnes que hi ha a la biblioteca són exclosos de préstec i tampoc poden ser fotocopiats. Poden ser consultats a la sala de lectura, després d'entregar el carnet al personal bibliotecari durant l'estona que duri la consulta.
Provisionalment, l’accés al material queda restringit al personal bibliotecari.
No. A la sala hi trobaràs tots aquells llibres publicats a partir de l'any 1991 i els dos darrers anys de les revistes actives. Tota aquesta documentació és de lliure accés. Els llibres anteriors a 1991 i la resta de col·leccions de revistes, es troben en dipòsits i s'han de sol·licitar al personal bibliotecari.