Activitats per a la promoció de l’autonomia personal

Activitats per a la promoció de l’autonomia personal

Tallers de promoció de l’autonomia personal per a persones amb qualsevol tipus de diversitat funcional majors de 16 anys amb l’objectiu d’oferir un ventall de tallers per treballar diferents temàtiques que tenen a veure amb els diferents aspectes de la vida quotidiana, la integració social i comunitària.

Objectius

  • Incidir en la capacitat d’autonomia i autodeterminació general, i participar en el desenvolupament integral de la persona a través d’una activitat lúdica i formativa.
  • Fomentar les relacions personals i establir vincles: generar un espai des d’on es pugui motivar l’interès per relacionar-se amb altres persones i, en la mesura que sigui possible, fomentar nous vincles.
  • Impulsar el treball en grup: a través de l’activitat, es creen espais grupals en què la col·laboració és necessària.
  • Expressió: fomentar-la a través de les activitats que millorin el seu llenguatge corporal en el sentit més ampli.
  • Desenvolupament de l’autonomia: facilitar un espai on els usuaris i les usuàries se sentin còmodes a l’hora d’expressar-se.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal