Suport per a la gestió d’equips i persones

Descomptes en formació

Descomptes en formació
La Fundació Pere Tarrés organitza cursos de formació en lleure, acció social i gestió. Els professionals dels centres socioeducatius poden gaudir de descomptes en els cursos de formació que s’ofereixen cada any.

Si voleu obtenir més informació sobre les ajudes en formació cliqueu aquí.

Suport en processos de selecció de professionals

Suport en processos de selecció de professionals
El suport s’adapta a les necessitats del centre: es pot acompanyar al centre en tot el procés de selecció, o bé només en una part, per exemple, en la captació de candidats i enviament de currículums al centre que ho sol·licita.

Si voleu suport en el procés de selecció de professionals de l’entitat ompliu aquest formulari.

Contractació d’assegurances

Contractació d’assegurances
Es facilita la contractació d’assegurances per a infants que participen en els centres socioeducatius, així com també l’assegurança dels voluntaris que donen suport als centres.

Si voleu obtenir més informació sobre la contractació d’assegurances cliqueu aquí.

Gestió de la formació bonificada

Gestió de la formació bonificada
Els centres socioeducatius tenen personal contractat i, per tant, disposen d’un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors. S’ofereix assessorament i orientació en la gestió d’aquest crèdit perquè els centres puguin portar a terme activitats formatives per als seus treballadors aprofitant el crèdit de què disposen.

Si voleu més informació sobre la gestió de la formació bonificada cliqueu aquí.

Borsa de voluntaris i voluntàries

Borsa de voluntaris i voluntàries
Des de la Xarxa de Centres Socioeducatius es capten persones que volen fer un voluntariat per, posteriorment, posar-les en contacte amb els centres socioeducatius que necessitin voluntaris/es.

Si voleu que derivem voluntaris que puguem rebre al vostre centre ompliu aquest formulari.

Borsa d’alumnes en pràctiques

Borsa d’alumnes en pràctiques
S’ofereix als centres socioeducatius la possibilitat de rebre alumnes en pràctiques dels Graus Universitaris d’Educació Social, de Treball Social, del curs de Direcció de Lleure o de Monitor de Lleure, entre d’altres.

Si el vostre centre actualment no consta com a centre receptor d’alumnes en pràctiques i us agradaria rebre’n, contacteu amb secretaria.xacs@peretarres.org