Suport institucional

Representació institucional davant les administracions públiques

Representació institucional davant les administracions públiques
La Xarxa de Centres Socioeducatius exerceix un paper de representació institucional per posar en valor els centres socioeducatius davant les administracions públiques. Qualsevol centre pot requerir la col·laboració institucional de la Xarxa de Centres Socioeducatius davant les administracions públiques.

Si voleu requerir la col·laboració institucional de la Xarxa de Centres Socioeducatius podeu contactar amb secretaria.xacs@peretarres.org

Representació institucional a la PINCAT

Representació institucional a la PINCAT
La PINCAT és una plataforma que pertany a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i que té com a objectiu fer visible la realitat de la infància a Catalunya. La Xarxa de Centres Socioeducatius participa d’aquesta plataforma, facilitant la informació més rellevant que es dóna als centres socioeducatius i compartint amb ells aspectes sobre els quals cal construir de manera conjunta.

Fòrum Social Fundació Pere Tarrés

Fòrum Social Fundació Pere Tarrés
El Fòrum és un espai de reflexió organitzat per la Fundació Pere Tarrés i el diari El País que té per objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social d’interès per al Tercer Sector. Consisteix en un dinar un cop al mes on es convida a un ponent a fer una breu conferència que doni peu a un espai de diàleg amb els assistents. La participació al Fòrum Social té un preu reduït de 10€ per als membres de la Xarxa.

Si voleu inscriure-us al Fòrum Fundació Pere Tarrés amb preu reduït contacteu amb secretaria.xacs@peretarres.org