Suport als sistemes d’informació

Assessorament en l’ús del Gesplai com a base de dades

Assessorament en l’ús del Gesplai com a base de dades
A banda de ser l’eina que els centres han d’utilitzar per informar de la seva activitat a la Xarxa de Centres Socioeducatius, el Gesplai és un programa a través del qual els centres poden gestionar les dades de l’entitat (inscripcions, llistats d’infants, actes de reunió...) de manera eficient. S’ofereix assessorament i formació individual a aquells centres que estiguin interessats a utilitzar el Gesplai com a base de dades.

Si teniu alguna incidència o voleu fer alguna consulta sobre el funcionament del Gesplai podeu contactar amb secretaria.xacs@peretarres.org

Butlletí de centres socioeducatius

Butlletí de centres socioeducatius
El butlletí recull la informació i els esdeveniments més rellevants del sector, així com també les iniciatives més destacables que els centres socioeducatius porten a terme. S’envia a tots els centres quinzenalment per facilitar el coneixement de les darreres novetats sobre el sector i sobre la Xarxa de Centres Socioeducatius.

Si teniu alguna notícia que voleu que publiquem al Butlletí, ho podeu enviar a secretaria.xacs@peretarres.org

Alerta de subvencions i premis

Alerta de subvencions i premis
Recull i ordena les convocatòries que es publiquen de premis i subvencions, ja siguin d’entitats privades, organismes públics o de la mateixa Xarxa de Centres Socioeducatius, i s’envia a tots els centres de manera setmanal per facilitar el coneixement de les possibilitats de finançament. de què disposen.

Si voleu més informació sobre algun premi o subvenció podeu contactar amb secretaria.xacs@peretarres.org

Revista Estris

Revista Estris
La revista Estris és la publicació de referència del sector del lleure i l’acció social. Ofereix informació, anàlisi, actualitat, formació, recursos i reflexions per al Tercer Sector en general i per a l’educació en el lleure en particular. Tots els centres socioeducatius que formen la Xarxa en reben un exemplar gratuït.