Estiu en família

Proposta amb activitats

Els Josepets | Delta de l'Ebre

Escull dates i reserva online

de l'11 al 17 d’agost

Dins d’aquest període, podeu escollir estades d’un mínim de 5 dies / 4 nits.

Estiu en família

Vine a gaudir d’una setmana a l’Alberg Els Josepets a les Cases d’Alcanar. Amb moltes activitats per a tota la família sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Informacions d’interès

Inclou

Les despeses de l’estada en el règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats (* les tovalloles no estan incloses en estades de menys de 3 nits. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa  d’activitats es comunica a l’arribada a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Cap activitat es d’obligatòria realització. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany 

6PC* 5PC* 4PC*
Adults 297 € 259 € 211 €
Nens de 3 a 14 anys 210 € 175 € 140 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’12 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). En aquest alberg, podeu demanar per les habitacions de 3 places, i si tenim disponibilitat, no haureu de pagar el suplement addicional. 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial. 

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Ens endinsarem al Delta de l’Ebre observant ocells, tot visitant les salines de Sant Antoni de Món natura Delta. Farem excursions a les oliveres mil·lenàries i a les pintures rupestres, ens banyarem a la platja, veurem la desembocadura del riu Sènia i un port de pesca i moltes més activitats.

 

Els Josepets | Delta de l'Ebre

L’alberg Els Josepets es troba situat al cor de Les Cases d’Alcanar, al municipi d’Alcanar, al sud de Catalunya, a la comarca del Montsià i molt a prop del riu Ebre. 

El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona. 

Veure la casa

Els Josepets

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal