Estiu en família

Proposta amb activitats

Anna Maria Janer | La Cerdanya

Escull dates i reserva online

29 de juliol al 5 d’agost
(de dissabte a dissabte) - 
ÚLTIMES PLACES!

del 5 al 12 d’agost
(de dissabte a dissabte) - 
ÚLTIMES PLACES!

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 5 dies / 4 nits.

Estiu en família

Vine a gaudir d’una setmana d’estiu a l’Alberg de Llívia i descobrir la Cerdanya, amb moltes activitats per a tota la família. Podreu relaxar-vos en aquest poble de la Cerdanya, jugar i gaudir una estona, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Informacions d’interès

Inclou

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.

*En estades de menys de 3 nits, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement. 

No inclou

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa  d’activitats es comunica a l’arribada a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Cap activitat es d’obligatòria realització. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

7PC* 6PC* 5PC* 4PC*
Adults 325,25 € 285 € 248 € 202,75 €
Nens de 3 a 15 anys 234,50 € 201 € 167,50 € 134 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’11 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Ens endinsarem a les coves de la Fontrabiosa, descobrirem els animals dels Pirineus al parc del Angles, visitarem un forn solar i anirem d’excursió als estanys de Malniu. Tindrem oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa.

 

Anna Maria Janer | La Cerdanya

L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

Veure la casa

Anna Maria Janer

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal