Estiu en família al teu aire

Proposta al teu aire

Els Josepets | Delta de l'Ebre

Escull dates i reserva online

del 8 al 12 d’agost
(de dimarts a dissabte)

del 12 al 19 d’agost
ÚLTIMES PLACES

del 26 d’agost al 2 de setembre
(de dissabte a dissabte)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 3 dies / 2 nits.

Estiu en família al teu aire

Vine a gaudir al teu aire de l’alberg Los Josepets a Les Cases d’Alcanar. El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona. 

És una destinació catalana de primer ordre, amb una climatologia gairebé sempre favorable i amb l’alberg situat a pocs minuts de la platja i el port pesquer. El conjunt esdevé un espai ideal per dur a terme activitats de lleure i mar, amb unes modernes instal·lacions i amb la possibilitat de desenvolupar també activitats esportives i nàutiques. 

La proximitat a Alcanar dona peu a moltes excursions i visites culturals, de les quals són destacables el poblat ibèric de la Moleta del Remei o l’ermita del Remei, amb grans vistes panoràmiques sobre el delta i la badia dels Alfacs. Es pot visitar el port, les platges, el passeig marítim i la desembocadura del riu (la sortida del riu Sénia al mar). A Les Cases d’Alcanar també podem visitar espais de memòria històrica, gaudir de les platges i el port pesquer, menjar les mandarines clementines amb denominació d’origen o, una mica més lluny, caminar per la serra del Montsià amb indrets de gran bellesa natural. 

Els Ports de Tortosa-Beseit són un sistema de falles de formacions rocoses, travessat per grans rius que excaven profundes goles al seu pas. Cal destacar-ne les roques de Benet i la zona de El Ventador i el Salt de Satorres. També podem trobar la Cova Pintada, a Alfara de Carles, on es poden observar pintures rupestres prehistòriques. 

Un altre lloc que no es pot deixar de veure és el delta de l’Ebre, on podeu visitar la desembocadura del riu Ebre, El Fangar i La Banya. Podeu fer activitats per la zona com anar en bicicleta o activitats nàutiques.

Informacions d’interès

Inclou

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement). 

No inclou

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Observacions

Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa 

6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC*
Adults 316,80 € 264 € 211,20 € 158,40 € 105,60 €
Nens de 3 a 15 anys 204 € 170 € 136 € 102 € 68 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’11 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió

6MP* 5MP* 4MP* 3MP* 2MP*
Adults 270,60 € 225,50 € 180,40 € 135,30 € 90,20 €
Nens de 3 a 15 anys 177 € 147,50 € 118 € 88,50 € 59 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

MP*: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d'esmorzar / ** Menors de 3 anys: El preu de la MP serà de 6,50 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir i esmorzar). 

Els Josepets | Delta de l'Ebre

L’alberg Els Josepets es troba situat al cor de Les Cases d’Alcanar, al municipi d’Alcanar, al sud de Catalunya, a la comarca del Montsià i molt a prop del riu Ebre. 

El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona. 

Veure la casa

Els Josepets

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal