Estiu en família al teu aire

Proposta al teu aire

Anna Maria Janer | La Cerdanya

Escull dates i reserva online

del 12 al 19 d'agost
(de dissabte a dissabte)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 2 dies / 1 nit.

Estiu en família al teu aire

Del 12 al 19 d’agost, vine a gaudir al teu aire de l’alberg Anna Maria Janer a Llívia.   

El municipi de Llívia està situat en un entorn natural privilegiat, fet que el converteix en un indret esplèndid per a descobrir la natura, la gastronomia de muntanya i la pràctica esportiva. El nucli antic de la vila de Llívia està declarat bé cultural d'interès nacional en la categoria de conjunt històric. Les cases dels carrers del Mercadal, de Fontcitrane, de Santa Maria i l'antiga plaça Major conserven la típica arquitectura cerdana, portals amb clau granítica, amb teulada de pissarra, façana de pedra picada i balconades i porticons de fusta.  

Hi destaca l'església de la Mare de Déu dels Àngels. Altres llocs d'interès són el castell de Llívia, el Museu de la Pagesia o el Parc de Sant Guillem.  

Llívia també és coneguda, entre altres coses, per la Farmàcia Esteve, una de les més antigues d'Europa, fundada probablement a principis del segle XV, tot i que està documentada des del 1594. Aquesta farmàcia està situada just al costat de l’alberg Anna Maria Janer.  

Les visites culturals que es poden fer per l’entorn més proper inclouen el parc d’animals dels Angles, les coves de Font-rabiosa, el forn solar d’Odelló o el Tren Groc, entre altres.

Informacions d’interès

Inclou

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement). 

No inclou

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Observacions

Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa

7PC* 6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC* 1PC*
Adults 369,60 € 316,80 € 264 € 211,20 € 158,40 € 105,60 € 52,80 €
Nens de 3 a 15 anys 238 € 204 € 170 € 136 € 102 € 68 € 34 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’11 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió   

5MP* 4MP* 5MP* 4MP* 3MP* 2MP* 1MP*
Adults 315,70 € 249 € 225,50 € 180,40 € 135,30 € 90,20 € 45,10 €
Nens de 3 a 15 anys 206,50 € 177 € 147,50 € 118 € 88,50 € 59  € 29,50 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

MP*: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d'esmorzar / ** Menors de 3 anys: El preu de la MP serà de 6,50 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir i esmorzar). 

Anna Maria Janer | La Cerdanya

L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

Veure la casa

Anna Maria Janer

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal