Setmana Santa en família

Proposta amb activitats

La Ruca | El Bages

Del 28.03.24 al 01.04.24 (mínim 3 dies/2 nits)

Vine a gaudir d’uns dies de vacances de Setmana Santa a la casa de colònies de La Ruca a la comarca del Bages. 

Des del dijous 28 de març fins al dilluns 1 d’abril, amb moltes activitats per a tota la família, podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar al camp de futbol i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

reserva online

Setmana Santa en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en el règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats (* les tovalloles no estan incloses en estades de menys de 3 nits. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Ens endinsarem als boscos de la Ruca observant als ocells i als animal del bosc que l’envolta, farem una excursió fins els pobles de la zona on coneixerem alguns dels racons més interessants i tindrem l’oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa.

 

Preus

Habitacions per família amb bany (mínim estada de 2 nits) 

4PC* 3 nits | 3PC* + 1 dinar 3 nits | 3PC* 2 nits | 2PC* + 1 dinar 2 nits | 2PC*
Adults 211 € 172 € 162 € 119 € 109 €
Nens de 3 a 14 anys 140 € 115 € 105 € 80 € 70 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys que vulguin el menjar de la casa, pagaran 12 € per nit (inclou: sopar, dormir, esmorzar i dinar).

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

La Ruca | El Bages

La Ruca està situada a la comarca del Bages, al terme d’Avinyó, poble situat al costat de Moià, província de Barcelona. Es troba al peu de la riera de Malrubí i està envoltada de boscos de pi roig, alzines i roures, la qual cosa permet fer moltes excursions i activitats a l'aire lliure.

Veure la casa

La Ruca

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal