Castanyada en família

Proposta amb activitats

La Ruca | El Bages

Del 27.10.23 al 29.10.23 (mínim 2 dies/1 nit)

Vine a gaudir d’uns dies a la casa de colònies La Ruca, situada entre El Bages i El Moianès, amb moltes activitats per a tota la família. 

reserva online

Castanyada en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Ens endinsarem dins la terra mentre visitem les Coves del Toll de Moià. Tindrem l’oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa i descobrir la vida vegetal i animal que l’habita. Aprofitarem per avançar-nos i celebrarem tots junts la tardor fent una pre-castanyada tots plegats! Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

 

Preus

Habitacions per família amb bany (mínim estada d'1 nit)

2 nits | 2PC* 1 nit | 1PC* + 1 dinar
Adults 105,60 € 60,80 €
Nens de 3 a 14 anys 67 € 41,50 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Als menors de 3 anys que consumeixin el menjar de la casa, se’ls hi aplicarà 11 € per nit (inclou: sopar, esmorzar i dinar).

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

La Ruca | El Bages

La Ruca està situada a la comarca del Bages, al terme d’Avinyó, poble situat al costat de Moià, província de Barcelona. Es troba al peu de la riera de Malrubí i està envoltada de boscos de pi roig, alzines i roures, la qual cosa permet fer moltes excursions i activitats a l'aire lliure.

Veure la casa

La Ruca

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal