Al teu aire en família

Proposta al teu aire

Anna Maria Janer | La Cerdanya

Del 27.12.23 al 05.01.24

Vine a gaudir al teu aire de l’alberg Anna Maria Janer a Llívia. El municipi de Llívia està situat en un entorn natural privilegiat, fet que el converteix en un indret esplèndid per a descobrir la natura, la gastronomia de muntanya i la pràctica esportiva. El nucli antic de la vila de Llívia està declarat bé cultural d'interès nacional en la categoria de conjunt històric.

Llívia és coneguda, entre d’altres coses, per la Farmàcia Esteve, una de les més antigues d'Europa, fundada probablement a principis del segle xv, tot i que està documentada des del 1594. Aquesta farmàcia està situada just al costat de l’alberg Anna Maria Janer.  

Veure menú de cap d'any

reserva online

 

Al teu aire en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa 

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Als menors de 3 anys que consumeixin el menjar de la casa, se’ls hi aplicarà 11 € per nit (inclou: sopar, esmorzar i dinar).

El sopar de Cap d’Any té un suplement de 5 € per persona.

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió 

MP*: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d'esmorzar / ** Menors de 3 anys: El preu de la MP serà de 6,50 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir i esmorzar). 

El sopar de Cap d’Any té un suplement de 5 € per persona.

Anna Maria Janer | La Cerdanya

L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

Veure la casa

Anna Maria Janer

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal