Descoberta de Mallorca

Descubrir Mallorca

Del 14 al 21 de JUL
De 13 a 17 anys
BINICANELLA / Bunyola (Sense comarca)

695€

Descripció

Vine a descobrir l’Illa de Mallorca d’una manera diferent. Marxem en vaixell un grup de joves de 13 a 17 anys i ens allotgem en una casa de colònies amb piscina i amb un equip de monitors i monitores que ens acompanyaran en les excursions de descoberta de l’illa, però també tenen preparades activitats de lleure pensades especialment per a joves. T’ho perdràs?

Inclou

El preu inclou les despeses d’estada en règim de pensió completa des de l’esmorzar del dia 15 de juliol fins al dinar del dia 21 de juliol, l’equip de monitors les vint-i-quatre hores, el material, la realització d’activitats, el transport en vaixell i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el sopar del dia 14 (cal portar un entrepà per menjar al vaixell).

Programa

  • Descoberta de  l’illa de Mallorca: Serra de Tramuntana, Port de Sóller, Sa Calobra, Cala Tuent i Valldemossa, Cala Mendia i Cala Anguila. 
  • Caiac a Port de Sóller, excursió amb caiac per la costa mallorquina. 
  • Visita a Palma de Mallorca, descobrint els racons més bonics. 
  • Piscina i un munt d’activitats: vetllades, jocs de nit, jocs de pistes, etc. 

Descarrega el programa d'activitats (del 14 al 21 de juliol) | de 13 a 17 anys

Fitxa de la casa

Binicanella | Mallorca

Binicanella està situada a només 15 km de Palma, i a tocar de la Serra de Tramuntana.

La casa disposa de piscina i espais exteriors per fer un munt d’activitats.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal