Equip de monitors/es Pere Tarrés

Totes les activitats d’estiu que ofereix la Fundació Pere Tarrés, es desenvolupen amb un equip educatiu amb un director de lleure i un grup de monitors/es, adequadament titulats d’acord amb la normativa vigent decret 267/2016 de la Generalitat de Catalunya per a les activitats de vacances i lleure amb infants i joves. El nombre de monitors/es és de 1 monitor per cada 10 participants, garantint així la plena atenció i dedicació personalitzada.

El monitor/a Pere Tarrés, és una persona que a més de facilitar aprenentatges concrets als participants, com l’anglès o tècniques esportives, tecnològiques o artístiques, es preocupa sobretot  per la vida del dia a dia de la colònia, el moment de llevar-se, el menjador, el bany, l’anar a dormir… facilitant als participants un creixement personal en valors, treball en equip, esforç,  autoestima,  desenvolupament personal i acompanyament les 24h del dia al llarg de tota l’estada. Vetllar per la seguretat dels participants i la seva felicitat són també dos aspectes que determinen  el mètode de treball fonamentals i  les tasques dels monitors en la colònia Pere Tarrés.

La responsabilitat de l’equip educatiu vers els participants és complerta des de l’inici de la colònia fins al darrer dia, amb una atenció específica i a mida per cada participant d’acord a les seves necessitats personals, diversitats funcionals o condicions . El monitor/a Pere Tarrés és una persona jove entre 20 i 35 anys experts en les seves especialitats i coneixedors del lleure i les activitats de colònies. Algunes activitats concretes en diferents torns de colònies es fan en col·laboració amb entitats i centres especialitzats amb personal tècnic i professional degudament titulat, centres nàutics, centres d’hípica, empreses de multiaventura, escoles de cuina… El monitor/a  Pere Tarrés, acompanya sempre aquests tècnics i té cura del dia a dia i el quotidià de cada participant, especialment els més petits.

Més de 150 Monitors i Monitores de lleure , tres Coordinadors de colònies i un Cap de colònies i activitats d’estiu fan possible la campanya de colònies d’estiu “Vacances per créixer” a la Fundació Pere Tarrés.

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal