Joves investigadors

joves-investigadors.jpg

Del 7 al 13 de JUL
De 6 a 12 anys
LA RUCA / Avinyó (BAGES)

des de 395€
Estalvia 27,65€
367,35€

Descripció

Si ets un amant de la natura, aquestes són les teves colònies, descobriràs quins animals viuen als nostres boscos, els gravarem amb càmeres de fototrampeig per veure’ls, estudiarem els seus rastres per saber què mengen, per on passen, etc.

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa, l’equip de monitors durant les vint-i-quatre hores, el material i la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família.

Programa

  • Tallers i sortides de natura per conèixer la fauna, vegetació, meteorologia, etc.
  • Posarem càmeres de fototrampeig i veurem els animals nocturns fent la seva vida, també anirem a la riera a estudiar els insectes bioindicadors.
  • Proposem tot de reptes científics a través de jocs i gimcanes.
  • Recollida de dades sobre la biodiversitat, fem censos i utilitzem altres tècniques de descoberta.
  • Piscina i activitats de lleure.
  • Esports d’aventura: patinet, orientació, tir amb arc i escalada en caixes.

Descarrega el programa d'activitats (del 7 al 13 de juliol) | de 6 a 12 anys

Fitxa de la casa

La Ruca | Bages

La casa de colònies La Ruca és un allotjament rural situat a la comarca del Bages, situada a prop de la riera de Malrubí i rodejada de boscos. La piscina, les esplanades i les sales interiors fan de la casa un lloc magnífic per gaudir d’unes colònies d’estiu.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal