Colònies d'hípica

Hípica and English

Del 7 al 13 de JUL
De 8 a 16 anys
LA RUCA / Avinyó (BAGES)

des de 495€
Estalvia 34,65€
460,35€

Descripció

Cavalls, esports d’aventura i un munt d’amics!

En aquestes colonies d’hípica farem classes d’equitació, de passeig i volteig. Practicarem l'anglès de manera natural i divertida. Però a més a més, gaudirem de la natura del Bages, de les activitats de lleure i de la piscina!

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia a l’esmorzar de l’últim), l’equip de monitors durant les 24 h, el material, la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família.

Programa

  • English: el practicarem i l’aprendrem a través de jocs, gimcanes, activitats i sortides que segueixen un fil conductor durant tota la setmana. Es tracta de sentir parlar anglès les 24 h i d’aquesta manera deixar-se anar sense cap vergonya amb els amics i amigues.
  • Hípica: Al llarg de l’estada farem 3 mòduls d’hípica a la hípica de Sant Fruitós del Bages. Es faran classes d’equitació, passeig i volteig i també aprendrem a raspallar i ensellar els cavalls. Cal tenir en compte que es fa des d'una perspectiva lúdica, no de perfeccionament, tot i que si algú ja en sap es tindrà en compte a l'hora de fer l'activitat. 
  • Adventure Sports: tir amb arc, BTT*, slackline
  • I molt més: jocs aquàtics, esports d’equip, gimcanes, jocs de nit i vetllades.

*Faran BTT els joves de 12 anys o més que sàpiguen anar en bicicleta. Els infants menors de 12 anys faran circuit amb patinet. Si hi ha algun nen o nena de 12 anys que no sap anar en bicicleta o no vol fer BTT, podrà fer el circuit amb patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 7 al 13 de juliol) | de 8 a 16 anys

Fitxa de la casa

La Ruca | Bages

La casa de colònies La Ruca és un allotjament rural situat a la comarca del Bages, situada a prop de la riera de Malrubí i rodejada de boscos. La piscina, les esplanades i les sales interiors fan de la casa un lloc magnífic per gaudir d’unes colònies d’estiu.
Per realitzar les activitats d’hípica, ens traslladarem a Sant Fruitós de Bages, una localitat situada molt a prop de la casa.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal