Escola de bruixeria i encanteris

escola-bruixeria.jpg

Del 7 al 13 de JUL
De 6 a 12 anys
LA CONRERIA / Tiana (MARESME)

395€

Descripció

L’escola de bruixeria i encanteris s’ha traslladat a La Conreria amb nous reptes i assignatures. Ja sabeu que l’escola és el lloc més segur del món, però sempre ens en passa alguna i necessitem que poseu en pràctica tots els vostres coneixements de bruixes i bruixots (necessitem l’enginy, la valentia, la tenacitat i el companyerisme de tots i totes).

Per cert, són colònies per a aprenents de bruixots i bruixes, no muggles.

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa, l’equip de monitors durant les vint-i-quatre hores, el material i la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família.

Programa

  • Esportives: Quiddich, entre altres esports d’equip.
  • Assignatures de màgia: futurologia, herbologia, animals fantàstics, runes antigues, etc.
  • Piscina i activitats de lleure: gimcanes, jocs de nit i vetllades.
  • Esports d’aventura: rocòdrom, patinet, tir amb arc i visita al bosc prohibit.

Descarrega el programa d'activitats (del 7 al 13 de juliol) | de 6 a 12 anys

Fitxa de la casa

La Conreria | El Maresme

La Conreria, a Tiana, es troba molt a prop de Barcelona, a poc més de 15 quilòmetres. La casa disposa de piscina i pistes exteriors per realitzar activitats a l’aire lliure.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal