Disseny de videojocs

Disseny de videojocs

Del 14 al 20 de JUL
De 13 a 17 anys
LA CONERIA / Tiana (MARESME)

650€

Descripció

Les colònies de disseny de videojocs estan pensades per aquells joves que s’orienten cap a la creació de videojocs. 

Repartim nois i noies en petits grups segons el nivell que tenen (pot ser inicial, però també pot ser que ja tinguin coneixements de Unity3D i per tant puguin fer coses més elaborades). Cada petit grup fa la seva creació i rep atenció especifica per a allò que vol desenvolupar. 

Són unes colònies on es troben joves amb interessos similars que connecten i avancen en petits grups cap al desenvolupament d’un projecte.

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa, l’equip de monitors durant les vint-i-quatre hores, el material i la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família.

Programa

A través del taller de disseny de videojocs es treballen valors com la confiança, oferint un espai segur per desenvolupar les habilitats de cada persona i iniciar-se en el sector de l’oci interactiu. També es treballa la innovació i es desbloqueja la creativitat per a desenvolupar els projectes personals de cada participant. Segons els nivell de cada participant aprendran conceptes bàsics o tècniques ja més avançades.

Combinarem el taller de disseny de videojocs amb la piscina, activitats de lleure i activitats d’aventura. Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica per adquirir habilitats i coneixements mitjançant el joc. Btt* o patinet, tir amb arc i rocòdrom.

Al llarg de la setmana també tenim temps per fer competicions amistoses, on posen a prova la seva destresa. 

*BTT: cal saber anar en bicicleta, si es prefereix es pot fer patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 14 al 20 de juliol) | de 13 a 17 anys

Fitxa de la casa

La Conreria | El Maresme

La Conreria, a Tiana, es troba molt a prop de Barcelona, a poc més de 15 quilòmetres. La casa disposa de piscina i pistes exteriors per realitzar activitats a l’aire lliure.

A dins de l’allotjament, les àmplies sales estan preparades per poder realitzar les activitats específiques de les colònies d’estiu de disseny de videojocs.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal