Colònies de cuina and english

cuina-english.jpg

Del 30 al 6 de JUL
De 8 a 15 anys
LA CONRERIA / Tiana (MARESME)

des de 475€
Estalvia 33,25€
441,75€

Descripció

Les colònies de cuina mantenen l’equilibri entre les activitats de lleure i les activitats de cuina, i els monitors utilitzen la llengua anglesa per relacionar-se amb els nois i noies de les colònies. Cada dia es cuinen receptes utilitzant diferents tècniques en petits grups. Treballem des d’una cuina tradicional, amb plats senzills de fer, fins a esterificacions i enganya ulls.

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa, l’equip de monitors durant les vint-i-quatre hores, el material i la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família.

Programa

  • Taller de cuina: els organitzem en petits grups i es plantegen diferents receptes.
  • Taller de esterificacions i cuina molecular.
  • Esports d’aventura: rocòdrom, patinet o BTT* i tir amb arc.
  • Activitats de lleure: gimcanes, jocs de nit i vetllades.
  • Piscina.

*BTT a partir de 13 anys i cal saber anar en bicicleta.

Descarrega el programa d'activitats (del 30 de juny al 6 de juliol) | de 8 a 15 anys

Fitxa de la casa

La Conreria | El Maresme

La Conreria, a Tiana, es troba molt a prop de Barcelona, a poc més de 15 quilòmetres. La casa disposa de piscina i pistes exteriors per realitzar activitats a l’aire lliure. A dins de l’allotjament, les àmplies sales permetran als participants de les colònies d’estiu de cuina practicar les seves habilitats com cuiners.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal