Campaments d'excursionisme

campaments.jpg

Del 7 al 13 de JUL
De 13 a 17 anys
LA SALA / Pobla de Lillet (La) (BERGUEDÀ)

340€

Descripció

Créixer en valors, a través de l’autonomia personal, l’autoestima i el treball en equip compartint activitats amb joves i adquirint responsabilitats.

Els campaments a La Sala són una bona oportunitat per recuperar el contacte amb la natura, realitzar-hi tot d’activitats i conviure uns dies amb nois i noies de la mateixa edat descobrint el medi natural.

Muntarem el nostre propi campament, cuinarem i anirem d’excursió per conèixer l’entorn que ens envolta.

El contacte amb la natura fomenta una connexió significativa amb el medi ambient, fomentant el respecte per la natura i promovent actituds més sostenibles per al futur.

Els campaments a La Sala ofereixen un munt d’activitats a l’aire lliure com ara excursions, vetllades, descobertes de l’entorn, escalada en rocòdrom i tirolina, BTT, tir amb arc i un munt d’activitats més!

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa, l’equip de monitors durant les vint-i-quatre hores, el material i la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família. 

Cada participant ha de dur aïllant o màrfega, sac de dormir, carmanyola i coberts i cantimplora. A la motxilla cal tenir espai per al sac i la roba d’abric i s’hi ha de poder lligar bé la màrfega (aïllant) per al dia que dormim fora del campament.

Programa

El campament està situat al costat de la casa de colònies La Sala, fet que dona seguretat si algun dia tenim tempesta o qualsevol altra incidència.

  • Excursions de descoberta de l’entorn: el campament està situat en un punt estratègic per anar a visitar les fonts del Llobregat, el poble de Castellar de n’Hug, el santuari de Falgars i el Roc de la Lluna, etc. *
  • Esports d’aventura: rocòdrom, tirolina, BTT i tir amb arc.
  • Dormirem en tendes muntades per nosaltres mateixos en grups de quatre, separant nois i noies. Els àpats, amb la supervisió dels monitors i monitores, els cuinen els participants del campament per fomentar l’autonomia, el treball en grup, la gestió de responsabilitats, etc.
  • Una nit fem bivac: és tota una experiència dormir una nit al ras amb tots els companys i companyes dels campaments i els monitors i monitores. S’expliquen històries, es veuen estels fugaços i ens fem un fart de riure.

*Possibles excursions per fer al llarg de la setmana de campament que, per motius organitzatius o climatològics, podrien veure’s modificades.

Descarrega el programa d'activitats (del 7 al 13 de juliol) | de 13 a 17 anys

Fitxa de la casa

La Sala | El Prepirineu

Els joves dormirán en tendes al terreny d’acampada de l'alberg La Sala.

L’alberg rural La Sala es troba a la Vall de Lillet, una zona rica en recursos naturals del Prepirineu. Situat a prop del naixement del riu Llobregat, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i la serra del Catllaràs, l’allotjament ens permet organitzar uns campaments d’excursionisme magnífics.
A la casa tenim una piscina, boscos que la rodegen i unes sales magnifiques per poder fer tot tipus d’activitats.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal