Aventures d'en Super Màrius

aventures-super-marius.jpg

Del 24 al 28 de JUN
De 6 a 12 anys
LA RUCA / Avinyó (BAGES)

des de 325€
Estalvia 22,75€
302,25€

Descripció

En Màrius està ficat en un bon embolic i ha enviat un mussol amb una carta demanant ajuda a la seva amiga la princesa. Necessiten ajuda, vens a donar un cop de mà? Hi haurà gimcanes, jocs de pistes i un munt d’activitats més!

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa, l’equip de monitors durant les vint-i-quatre hores, el material i la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família.

Programa

  • Esports d’aventura: tir amb arc, orientació, patinet i escalada en caixes.
  • Piscina.
  • Jocs de nit i vetllades.

Descarrega el programa d'activitats (del 24 al 28 de juny) | de 6 a 12 anys

Fitxa de la casa

La Ruca | Bages

La casa de colònies La Ruca és un allotjament rural situat a la comarca del Bages, situada a prop de la riera de Malrubí i rodejada de boscos. La piscina, les esplanades i les sales interiors fan de la casa un lloc magnífic per gaudir d’unes colònies d’estiu.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal